1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale altyapısı çalışıyor
Çanakkale altyapısı çalışıyor

Çanakkale altyapısı çalışıyor

Çanakkale Alt yapısı geleceğin yıldız futbolcu adaylarını yetiştirmek için kaliteli hocalar eşliğin de haftada 3 kez çalışıyor.

A+A-

Ersin Orkoz

Çanakkale Alt yapısı geleceğin yıldız futbolcu adaylarını  yetiştirmek için kaliteli hocalar eşliğin de haftada 3 kez çalışıyor. Altyapı sorumlusu ve A takım antrenörü Sercan Çavuşoğlu çocukların en iyi şekilde yetiştirmek için uğraş verdiklerini, öncelikle hedeflerinin disiplin olduğunu söyledi.Toplamda 123 tane çocuğun altyapıda eğitim aldığını, gün geçtikçe bu sayının artacağına inandıklarını ve alt yapıda şu anda 6, 8, 10, 12 yaş gruplarına eğitim verdiklerini  belirtti.
Altyapıdaki kaleci adaylarının ise daha iyi bir eğitim alması için özel eğitmen Önem Fenercioğlu ile çalıştıklarını dile getiren Çavuşoğlu, Çanakkale Türk Spor Kulübü’nün tam anlamıyla spor kulübü olduğu için bayan takımlarını da kurduklarını, bayanların lige hazır durumda olduklarını belirtti. Altyapının 3 ay önce Galatasaray’ın düzenlediği 4’lü turnuvada şampiyon olduğunu belirten Çavuşoğlu, bu sene ise bu turnuvanın daha büyük olacağını, daha çok öğrenci ile İstanbul’a gideceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1268 defa okunmuştur