1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çamlık’tan “Voleybolu Yaşatma Gecesi”
Çamlık’tan “Voleybolu Yaşatma Gecesi”

Çamlık’tan “Voleybolu Yaşatma Gecesi”

Çamlık Spor Kulübü son yıllarda voleybola azalan ilgiyi artırmak ve buna dikkat çekmek amacı ile “Voleybolu Yaşatma Gecesi” adı altında bir yemek düzenledi.

A+A-

Süleyman Rebge

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor geçtiğimiz Cuma Cennet Taverna’da “Voleybolu Yaşatma Gecesi” düzenledi. Geceye Çamlık Spor Kulübü oyuncuları, yöneticileri, destek verenleri ve sevenleri katıldı. Gecede düzenlenen törende geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kupası’nda şampiyon Büyük Erkek Voleybol Takımı ve Voleybol Yıldız Kız takımı tebrik edilirken kupayı kulüp başkanı Haluk Harutoğlu’na verdiler. Gecede  daha önce başkanlık yapmış olan başkanlara teşekkür plaketi sunulurken kulübe katkılarından dolayı Ahmet Öztenay’a teşekkür plaketi verildi.

Harutoğlu: “Voleybola ilgiyi artırmak için çalışıyoruz”
Yemekte Çamlık Spor Kulübü Başkanı Haluk Harutoğlu yaptığı konuşmada Çamlık Spor Kulübü’nü yıllar sonra tekrar faaliyete geçirdiklerini ve bu dönemde federasyondan ve devletten hiçbir katkı almadıklarını söyledi. Kendilerine katkı yapan Gazimağusa Belediyesi’de teşekkür eden Harutoğlu ülkede voleybolu yaşatmak için çalıştıklarını ve voleybola katılımın az olduğu ülkemizde Çamlık Spor olarak bunu artırmak için çalıktıklarını söyledi.

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur