1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çamlık’tan anlamlı etkinlik
Çamlık’tan anlamlı etkinlik

Çamlık’tan anlamlı etkinlik

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü oyuncuları, sosyal sorumluluk projesi olarak İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile voleybol oynadı

A+A-

Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor Kulübü oyuncuları, sosyal sorumluluk projesi olarak İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile voleybol oynadı. Gazimağusa Belediyesi Mağusa Arena Spor Salonu’nda düzenlenen farkındalık etkinliğinde rehabilitasyon merkezi öğrencileri voleybol oyuncuları ile çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli saatler geçirdi.

 

Öztaney: “Örnek bir etkinlik düzenlendi”

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Havva Öztaney konuşmasında, sosyal sorumluluk projesi olarak örnek bir etkinlik düzenlendiğini ifade ederek, gençlerin sosyalleşmesi ve topluma uyum sağlaması için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter ile Çamlık Spor Kulübü’ne teşekkür etti.

 

Hasoğlan: “Sosyal sorumluluk projelerinde yer alma gayretindeyiz”

Çamlık Spor Kulübü Başkanı Hasan Hasoğlan, Çamlık Spor olarak sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almak için gayret gösterdiklerini, belediyenin sağladığı salon imkanı ve Başkan Arter’in desteğiyle çalışmalara devam ettiklerini, farklı kesimlere de spor yapma imkanı sunulması için yönetim kurulundan arkadaşları, sporcular ve belediye ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Hazır: “Sporcuların farkındalığı için önemli etkinlik”

Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) Sorumlusu Refik Hazır ise, Çamlık Spor Kulübü ve öğrencilerin gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesinin yapılmasından dolayı belediye adına sorumluları kutlayarak, hem öğrencilerin sosyalleşmesi hem de voleybol takımındaki sporcuların farkındalığı için etkinliğin önemli olduğunu kaydetti.

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur
Etiketler :