1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Camiayı heyecanlandıracak bir transfer yapacağız”
“Camiayı heyecanlandıracak bir transfer yapacağız”

“Camiayı heyecanlandıracak bir transfer yapacağız”

Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu takımının son durumu hakkında Yenidüzen’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu Yenidüzen Spor Servisi’ne takımın son durumu hakkında açıklamalar yaptı. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden tecrübeli teknik adam, bayramdan sonra ciddi bir transfer çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

Davulcu: “Orta sahaya transfer girişimimiz var”
Toygar Davulcu, şu anda yabancı futbolcular ve askerde olan futbolcular dışında eksiklerinin olmadığını kaydetti. Smart Ozotite’nin ilerleyen günlerde takıma katılacağını kaydeden Davulcu, orta sahanın soluna transfer girişimleri olacağını belirtti.

“Lefke’ye kademe atlatacak”
Lefke’nin başarılı teknik adamı kadrolarına bir futbolcu katacaklarını ve kafalarındaki oyuncuyu kadrolarına katmaları halinde camiaya heyecan verecek bir isim olduğunu belirtti. Kadrolarına katacakları futbolcunun Lefke’ye kademe atlatacak bir yetenek olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, bu transfer için bayramdan sonra ciddi bir çalışma gerçekleştireceklerini aktardı.

Antrenmanlar sıklaşıyor
Takımının çalışma programı ile ilgili de açıklamalar yapan Toygar Davulcu haftanın 6 gününü idman yaparak geçirdiklerini ve önümüzdeki haftalarda bazı günleri çift idmanla kapayacaklarını belirtti. Davulcu, 13 Ağustos tarihinde hazırlık karşılaşmalarına da başlayacaklarını ifade ederek 30 Ağustos tarihine kadar Çarşamba ve Cumartesi günlerini hazırlık maçlarıyla geçireceklerini söyledi.
Başarılı teknik adam ayrıca takımın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yurt dışı kampı yapmayacağını ve lige kendi tesislerinde hazırlanacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur