“Çalışmalardan memnunum”

“Çalışmalardan memnunum”

Süper Lig’in Mesarya Bölgesi ekibi Cihangir’in teknik patronu Kılıç Ali Kahraman değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekibi Cihangir’de teknik direktör Kılıç Ali Kahraman, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini aktaran Kahraman, oyuncuların gösterdiği özveriden çok memnun olduğunu söyledi.

 

Kahraman: “İlk günden bu yana çok yol katettik”

Cihangir teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman, hafta başında çalışamalardaki 4’üncü haftaya girdiklerini hatırlatarak, ilk günden bu yana çok yol katettiklerini dile getirdi. Özverili bir şekilde çalıştıklarını aktaran Kılıç Ali Kahraman, oyuncularına hem teknik heyetin, hem de yönetimin emeklerini boşa çıkarmadıkları için teşekkürlerini sundu. Kahraman, üst sıralara oynamak istediklerini bir kez daha yineledi.


“Yarın yabancı oyuncular geliyor”

Sezon içerisinde sıkıntı yaşamamak ve daha güçlü bir kadroya sahip olmak için çalışmaların sürdüğünü aktaran Kılıç Ali Kahraman, denenmek için yarın 2 yabancı oyuncu daha geleceğinin bilgisini verdi. Cihangir, yarın Emmanuel ve Uzoma adında iki yabancı oyuncu daha adaya getirecek.

 

“Hazırlıklar hızlı bir şekilde sürüyor”

Hazırlık döneminden de bahseden Cihangir teknik patronu Kılıç Ali Kahraman, çalışmaların yoğun bir şekilde süreceğini söyledi. Kılıç Ali Kahraman; “Hazırlık dönemini çok iyi geçiriyoruz. Geçtiğimiz hafta sonunda hazırlık maçlarına da başladık. Cumartesi günü Dumlupınar ile oynayacağız. Gelecek hafta hem MTG, hem de Yeni Boğaziçi ile oynayacağız. Herşey güzel gidiyor. Hızlı ve yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. 21 Ağustos’da Girne’de kamp yapacağız. Sezona hazır olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.   

Bu haber toplam 1743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.