1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çalışmalar istediğimiz düzeyde”
“Çalışmalar istediğimiz düzeyde”

“Çalışmalar istediğimiz düzeyde”

Yalova teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini, her geçen gün lige daha hazır olduklarını söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yeni sezonda Birinci Lig’in güçlü ekiplerinden biri olacak olan Yalova’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu sezonun başlamasına sayılı günler kala çalışmalarda gelinen son durumu YENİDÜZEN’e aktardı. Gökmen Davutoğlu, çalışmalara başladıkları ilk günden günümüze kadar çok yol kat ettiklerini ve takımdaki uyumun çok iyi olduğunu söyledi. Gökmen hoca, geçen yıl yapılan hatalardan ders çıkarttıklarını ve bu yıl Süper Lig’e çıkmak için o hataları tekrar etmeyeceklerini ifade etti. Tecrübeli teknik adam, Yalova’nın her yıl üst sıraları zorlama hedefi olduğunu yineleyerek, bu yıl da aynı hedeflerle yola çıktıklarını hatırlattı. Takımın çalışmaları hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, bugüne kadar çok hazırlık maçı yaptıklarını, bu maçlarda hem iyi oldukları noktaları, hem de eksikliklerini gördüklerini kaydetti. Gökmen Davutoğlu, son oynadıkları hazırlık maçında Ali Özbahar’ın küçük bir sakatlık geçirdiğini, bu sakatlığın 3-4 güne kadar geçeceğini vurguladı.

Davutoğlu: “Verimli bir kamp geçirdik”
Yalova’nın teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptıkları yurt dışı kampında verimli çalışma yaptıklarını, orada da kendilerini çok iyi ağırladıklarını ifade etti. Kartepe’de 2 tane hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatan Davutoğlu, Kartal Belediyespor ve Ürdün’ün U20 takımına teşekkür etti. Sarı lacivertliler, Kartepe kampında, Kartal Belediyespor’u 1-0 mağlup etmiş, Ürdün U21 takımıyla ise 1-1 berabere kalmıştı. 

“Transfer düşünmüyoruz”
Davutoğlu, transfer hakkında da bir takım bilgiler verdi. 14-18 Eylül arasında gerçekleştirilecek kiralık transfer döneminde başka transfer düşünmediklerini söyleyen Davutoğlu, geçtiğimiz sezonun 2’nci devresinde kendilerinde forma giyen Hasan Nalbant’ı yeni sezonda da düşündüklerini, oyuncuyu yurt dışından getirmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur