1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ÇALIŞMA İZNİ YOKTU!
ÇALIŞMA İZNİ YOKTU!

ÇALIŞMA İZNİ YOKTU!

Çalışma izinsiz çalıştığı inşaata kaza geçiren işçi  gün boyunca yaşam savaşı verdi, 18.00 sıralarında can verdi.

A+A-

Çalışma izinsiz çalıştırılan 42 yaşındaki Suat Ağcabey geçirdiği “iş kazasında” hayatını kaybetti.

 

Girne'de Zeytinlik yolu üzerinde FEO inşaatta ÇALIŞMA İZİNSİZ çalıştığı sırada iş kazası geçiren 42 yaşındaki Suat Ağcabey hayatını kaybetti.

Saat 09:00 sıralarında, Girne'de Zeytinlik yolu üzerinde FEO inşaat şirketi tarafından yapımı devam eden inşaatta meydana gelen olayda Suat Ağcabey'in üzerinde MDF sunta düştü.

Elektrik işlerini yaptığı sırada duvarda dayalı bulunan beş adet MDF suntayı çekmeye çalıştığı sırada suntaların üzerine düşmesi sonucu o esnada yere kontrolsüz bir şekilde düşerek başını yere çarparak ağır şekilde yaralanan Ağcabey hastaneye kaldırıldı.

HÜKÜMET DUYARSIZ!.. Olayla ilgili olarak ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, ne Müteşarı Erçin Tekakpınar’a ulaşılabildi… Bakanlık basın görevlisi aracılığı ile ulaşılan Çalışma Dairesi Müdürü Yusuf Önderol ise Yenidüzen’e ‘YARIN ARASINLAR’ mesajı iletti.

Suat Ağcabey kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan İlk yardım tedavini müteakip yoğun bakım servisinde müşahede altında alındı, akşam 18.00 sıralarında yaşama veda etti.

Çalışma izinsiz çalışıyordu!

FEO İnşaat’a ait inşaatta çalışırken kaza geçiren 42 yaşındaki Suat Ağcabey’in KAÇAK olduğu da ortaya çıktı. Polis Ağcaney’in çalışma izni olmadığını doğrularken, Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı’ndan bilgi alınamadı.

POLİS: ÇALIŞMA İZNİ YOKTU…  FEO İnşaat’a ait inşaatta çalışırken kaza geçiren 42 yaşındaki Suat Ağcabey’in KAÇAK olduğu da ortaya çıktı. Polis AğcaBey’in çalışma izni olmadığını doğrularken, Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı’ndan bilgi alınamadı.

Çalışma izinsiz çalıştığı inşaata kaza geçiren işçi hayatını kaybederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, Müteşar Erçin Tekakpınar’a ulaşılamazken, bakanlık basın görevlisi aracılığı ile ulaşılan Çalışma Dairesi Müdürü Yusuf Önderol ise Yenidüzen’e ‘YARIN ARASINLAR’ mesajı iletti.

 

 

 

Bu haber toplam 5438 defa okunmuştur
Etiketler :