1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çaldıkları motosikleti sattılar…
Çaldıkları motosikleti sattılar…

Çaldıkları motosikleti sattılar…

Mağusa’da “Kriz Büfe” isimli işyerine ait paketçi motosikletini sirkat ederek Girne’de sattıkları iddiasıyla 18 yaşındaki H.D ile 17 yaşındaki S.D tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da “Kriz Büfe” isimli işyerine ait paketçi motosikletini sirkat ederek Girne’de bir emanetçiye 300 TL karşılığında sattıkları iddiasıyla 18 yaşındaki H.D ile 17 yaşındaki S.D önceki gün Girne’de tespit edilerek tutuklandı.

“Sirkat” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

300 TL’ye sattılar…

Meselenin tahkikat memuru Löğmen Yücetürk, zanlı H.D ile S.D’nin 21 Ağustos tarihinde 04:00 ile 05:00 saatleri arasında Yüksel Apartmanı önünde park halinde bulunan Behçet Demirtaş’a ait LJ 261 plakalı motosiklet ile motosiklet içerisinde bulunan  Emre Yapar’a ait KKTC kimlik kartını, sürüş ehliyetini, öğrenci ehliyetini, çalıştığı “Kriz Büfe” isimli işyerine ait post cihazını ve 1 adet makbuzu sirkat ettiklerini açıkladı. Zanlı H.D’nin 24 Ağustos tarihinde LJ 261 plakalı motosikleti kendisinin gibi göstererek Girne’de bir emanetçiye 300 TL’ye sattığının tespit edildiğini belirten Löğmen, motosiklet ile post cihazının bulunarak emare alındığını, zanlı H.D ile S.D’nin ise 25 Ağustos tarihine Girne’de tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Yücetürk, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı H.D ile S.D’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur
Etiketler : , ,