1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cahitoğlu’na yeni görev
 Cahitoğlu’na yeni görev

Cahitoğlu’na yeni görev

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, geçtiğimiz ay görevinden alınırken, dün Milli Eğitim Bakanlığı müdürü olarak atandı

A+A-

Hüseyin KIRAL

19 Nisan 2009 yılında yapılan genel seçimlerde tek başına iktidar olan Ulusal Birlik Partisi’nde (UBP) Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı olan Kemal Dürüst’ün ataması ile Spor Dairesi Müdürü olan Hüseyin Cahitoğlu, 2013 yılında yapılan seçimler sonrası CTP-BG/DP-UG hükümetinin de Spor Dairesi müdürü oldu. CTP-BG/DP-UG hükümetinin istifasının ardından oluşan CTP-BG/UBP hükümetinde sporun başbakanlığa bağlanmasının ardından geçtiğimiz ay bu görevinden alınan Cahitoğlu’nu, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, bakanlık müdürü olarak atadı.

Cahitoğlu: “6 yıl ülke sporuna ve sporcusuna hizmet ettim”
19 Nisan 2009 genel seçimlerinin ardından Spor Dairesi müdürü olarak atanan Hüseyin Cahitoğlu, yeni görevi ile ilgili olarak “spordan gelen bir kişi olarak okul sporlarında da farklılık yaratacağız”  dedi.
Hüseyin Cahitoğlu, altı yıl boyunca ülke sporuna ve sporcusuna hizmet etmeye çalıştığını belirtirken, yeni görevinde de spordan kopmayacağını ve ülke sporuna ve sporcusuna bu kez başka kulvar olan okul sporlarında katkı koymaya çalışacağının altını çizdi.

Bu haber toplam 2984 defa okunmuştur