1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çağlayan Çocuk Yuvası için umut oldular
Çağlayan Çocuk Yuvası için umut oldular

Çağlayan Çocuk Yuvası için umut oldular

Çağlayan Çocuk Yuvası yararına “Sen de bir umut ol” konseri Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

A+A-

 

 

 Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde bulunan çocuk yuvası yararına Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde “Sen de bir umut ol” konseri düzenlendi.

Ayşe Kişmir’in koordinatörlüğünde, Çamay Çiçekseven’in sunuculuğunda düzenlenen gecede bir konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, bu gibi etkinliklerin önemine işaret ederken, bu farkındalığı kazandırmak adına bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Kültür Dairesi Müdürü Şehbal Hamzaoğulları ise konuşmasında Kültür Dairesi’nin kapılarının yardım etkinliklerine her zaman açık olduğunu söylerken, bu projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gecede bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt ise bu etkinliklerle küçük umutların büyüdüğünü ve bir çığ haline dönüştüğünü vurguladı.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar Kanserle Savaş Vakfı Direktörü Övgü İnce’de gecede bir konuşma yaparak, donör olmanın önemine vurgu yaptı ve bu tür sosyal projelerin umutları yeşerttiğini belirtti.

 Konuşmaların ardından gecede ilk sahneyi Yükselen Deniz aldı ve Kıbrıs şarkıları seslendirdi.

k1-083.jpg

Yükselen Deniz’in ardından sahne alan müzisyenler Serkan Soyalan, Çağdaş Öğüç, Umut Zeytin, Ergi Özbek, Mustafa Baykent, Altekin Erginel ve Ogan Güntem dinleyicilere doyumsuz bir gece yaşattı.

 

 

Bu haber toplam 2573 defa okunmuştur