1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çadır festivali bugün başlıyor
Çadır festivali bugün başlıyor

Çadır festivali bugün başlıyor

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Çadır Festivali’nin ikincisi bugün başlıyor. Sabahtan itibaren kamçı girişi başlayan festival 3 gün sürecek.

A+A-

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Çadır Festivali “Yaza Merhaba” partisi ile ikinci kez düzenleniyor. Esentepe Halk Plajı içinde gerçekleşecek festivalde, müzikten- eğlenceye, tavla turnuvasından- dans yarışmasına birçok program yer alıyor.

Bu yıl için festivale özel olarak yaptırılan çadırlar, Cumartesi gecesi Rotar Grubu’nun konseri için kurulan özel sahne, öncesinde amatör sesler de kendilerini gösterebilecek. Türkiye’den ve ülkemizden Dj’lerin gün boyu performans sergileyeceği festivalde, farklı programlar yer alıyor.

Gün boyu eğlence, sabah Yoga

Cumartesi gündüz gün boyu sürecek etkinlikler, gece geç saate kadar devam edecek. Sabah yoga programı ile devam edecek. Ayşe Öztoprak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da günün ilk ışıkları ile birlikte yoga yaptıracak.

Çocuklar için özel aktiviteler

Festivalin en büyük özelliği 10 yaşına kadar çocuklara ücretsiz olması. Cuma günü başlayıp Pazar gününe kadar sürecek festivalde, çocukları gün içinde farklı oyun programları bekliyor olacak. Büyüklerin bile kullanabildiği zıplama minderi çocuklara deniz aralarında eğlendirecek. Aileler deniz, oyun programları, zıp zıp ile ebeveynlerini yormaya fırsat bulamayacak.

Kamp boyunca Canlı Dj programı

İlk günden itibaren Djler iş başında olacak. Türkiye ve ülkemizde farklı isimler setleri ile kampa katılanlara keyifli anlar yaşatacaklar. Muhteşem bir ses sistemi ile donatılan plajda, müziğe ve dansa doyulacak.

Restoran ve duş, Tuvalet, şezlong

Kampa katılacakları geçtiğimiz yıla göre daha organize bir program bekliyor. Ancak en önemlisi, belediyenin tüm ekibi ile festivale destek vermesi. Esentepe Belediyesi ile ortak olarak organize edilen Çadır Festivali’ne, belediye tesisleri de tam anlamıyla hazır. Restoran eksiklerini tamamladı. Plajda şezlonklar, şemsiyeler tamamlandı. Duş, tuvalet, araçlar için park alanı, gelenleri sıkıntısız bir kamp geçirmeleri için belediye çalışanları canla başla çalışıyor olacak.

 

 

Bu haber toplam 5595 defa okunmuştur