Büyüyü Kaymaklı bozdu

Büyüyü Kaymaklı bozdu

Cihangir’in evindeki yenilmezlik serisi K.Kaymaklı mağlubiyeti ile sona erdi

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Süper Lig ekiplerinden Cihangir, geçen sezonun 24’üncü haftasından bu yana hiç yenilmemişti. Son olarak geçen sezon Süper Lig’in 24’üncü haftasında Mağusa Türk Gücü’ne 3-1 mağlup olan Cihangir, geçtiğimiz gün konuk ettiği Küçük Kaymaklı maçında mağlubiyetle tanıştı. Mesarya ekibi 309 gün sonra sahasında mağlubiyeti tattı.

 

11 maçta 6 galibiyet aldı

Cihangir, 14 Nisan 2016 tarihinden bu yana ligde sahasında çıktığı 11 karşılaşmanın 6’sında galibiyetle ayrılan taraf oldu. Diğer 3 karşılaşmayı beraberlikle noktalayan Cihangir, 16 Nisan günü Mağusa Türk Gücü’ne, geçtiğimiz gün de Küçük Kaymaklı’ya mağlup oldu.

 

Şampiyonluk yarışında yara aldı

Süper Lig’in 19’uncu haftasında lider Yenicami’nin haftalar sonra puan kaybetmesi Cihangir cephesinde sevinçle karşılaşılsa da, Cihangir 1 sonra çıktığı Küçük Kaymaklı maçından puansız ayrıldı. Rakibinin puan kaybettiği haftada mağlup olan Cihangir, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Ligde 2 haftadır kazanamayan Cihangir, kupada rakibi Yenicami’yi elese de, ligde puan farkının 15 olmasına engel olamadı. Mesarya ekibi, 18’inci haftada Mağusa Türk Gücü’ne, 19’uncu haftada ise Küçük Kaymaklı’ya mağlup olmuştu.

Bu haber toplam 1830 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.