1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. BÜYÜKKONUK- GARAVOLLİ- KARPAZ…
BÜYÜKKONUK- GARAVOLLİ- KARPAZ…

BÜYÜKKONUK- GARAVOLLİ- KARPAZ…

BÜYÜKKONUK- GARAVOLLİ- KARPAZ…

A+A-


Ali Yüksek (Jawa Ali)

Birkaç aylık aradan sonra demiratlarımızla yeniden yollardayız… Sonbahar sezonunun bu ilk gezisinde Girne’den yola çıkıp ilk kahve  molasını Tatlısu’daki Zambak turistik tesislerinde verdik.      
   İstikamet Büyükkonuk Eko Gün olsa da, köye giremedik. İzdiham nedeniyle köye giremeyen yüzlerce aracın da köy girişindeki tarlalara park etmesi oldukça ilginçti… Sanırım son zamanlarda bu tür etkinliklere ilgi oldukça artıyor…

EKO GÜN’E YOĞUN TALEP

   Eko gün için köye girmenin akşam üstü daha uygun olduğunu düşünerek Kilitkaya’daki Garavolli Cafe Restaurant’ta önceden ayırttığımız masalarda yerimizi aldık. Önceden yer ayırttığımız için sıkıntı yaşamadığımız Garavolli Restaurant’ta o gün yer bulmak neredeyse imkânsızdı.
   Bu arada Gaziantep’ten çıkıp Adamız’ı ziyarete gelen iki motorcu arkadaşımız ile Garavolli’deki yemekte buluşmamız oldukça manidardı... Birkaç arkadaşımızın motorlarını köy dışına bırakarak girebildiği Eko günde izdiham akşama kadar sürdü.

GECEYE KALMAK

   Akşam üstü misafirlerimizle Karpaz istikametine doğru yol alıp Yenierenköy çıkışında, otantik bir mekânda kahve sohbeti ile günü noktaladık. Dönüşte günlerin bir miktar kısalması ile geceye kalsak da, eğlenceli geçen bir geziyi daha mutlu bir şekilde geride bırakmanın hazzını yaşadık… Farklı gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 285. Sayısı

Adres Kıbrıs 285. Sayısı