1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Büyük soygun AĞIR CEZADA
Büyük soygun AĞIR CEZADA

Büyük soygun AĞIR CEZADA

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde 24 Temmuz’da meydana gelen silahlı soygun olayı ile ilgili Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu bulunan sanık B.Ç, ağır cezada yargılanmak üzere dün mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde 24 Temmuz’da meydana gelen silahlı soygun olayı ile ilgili Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu bulunan sanık B.Ç, ağır cezada yargılanmak üzere dün mahkemeye çıkarıldı. İlk tahkikat duruşması yapılmaksızın evrak üzerinden Ağır Ceza’ya havale edilen sanık B.Ç dün oturum yapan Ağır Ceza Heyet huzurunda hazır bulundu. Heyet, sanığın davalarının görüşülemeye başlanması ve itham edilmesi için davayı 22 Aralık Pazartesi gününe tehir etti.

9 davadan itham edilmişti
18 Kasım günü davalarının görüşülmesine başlanmak ve ağır cezaya sevk edilmesi için Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan sanık B.Ç, 9 davadan itham edilmesi ardından, evrak üzerinden Ağır Ceza Mahkemesi’ne sevk edilmişti.
Sanık B.Ç; “sirkat”, “kanunsuz ateşli silah taşıma, kullanma, tasarruf”, “kanunsuz patlayıcı madde tasarruf, taşıma”, “şiddet tehdidi”, “silah taşıma” ve “meskun mahalde ateş etme” suçlarından itham edilmişti.

22 Aralık’ta yeniden mahkemeye çıkacak
24 Temmuz’da meydana gelen silahlı soygun olayı ile ilgili sanık B.Ç dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Başkanlığı’nda Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi’den oluşan Ağır Ceza Heyeti dünkü oturumu gerçekleştirdi. Heyet, dava dosyalarının görüşülmeye başlanarak sanıkların itham edilmeleri için dava oturumunu 22 Aralık Pazartesi gününe tehir etti.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur