BÜY sahaya indi

BÜY sahaya indi

Baf Ülkü Yurdu (BÜY) saha içi çalışmalarına dün akşamüzeri yaptığı ilk idmanla birlikte resmen başladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu (BÜY), saha içi çalışmalarına dün akşamüzeri yaptığı ilk idmanla birlikte resmen başladı. Kırmızı yeşillilerin teknik direktörü Kemal Yürekli yaptığı açıklamada lige renk katmak istediklerini söyledi.

 

Yürekli: “Hedefimiz lige renk katmak”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli yaptığı açıklamada, 2017-2018 sezonunun tüm takımlar açısından iyi geçmesini temenni etti. Yürekli, iyi futbol oynamak için ilk günden son güne kadar çok çalışacaklarını belirterek, amaçlarının iyi futbol seyrettirerek güzel sonuçlar almak olduğunu söyledi. Genç teknik adam, bu sezon hedeflerinin lige renk katmak olduğunu dile getirirken, üst sıralara oynamak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

“Transfer çalışmaları devam ediyor”

Bu sezon güçlü bir takım olabilmek için yola çıktıklarını aktaran Kemal Yürekli, herkesin bu konuda üzerine düşen görevi iyi yaptığını dile getirdi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Yürekli, 2-3 oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü, önümüzdeki günlerde bunları kamuoyuna açıklamak istediklerini vurguladı. Süper Lig’in Güzelyurt ekibi Baf Ülkü Yurdu, şu ana kadar GAÜ Çetinkaya’dan Lawal Murtadah’ı bonservisli olarak kadrosuna kattı.

Bu haber toplam 2016 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.