“Bütün olma zamanı”

“Bütün olma zamanı”

20 Haziran Çarşamba akşamı Gençler Birliği kulübünde yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olan İlker Züğürt, içinde kulüp sevgisi olan herkesi kulübü sahiplenmeye çağırdı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon çerçevesinde kulüpler teker teker hazırlıklarına başlarken, geçtiğimiz sezon yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile kötü günler geçiren Gençler Birliği Spor Kulübü’de yeni başkanını 20 Haziran Çarşamba günü belirliyor. Elde edilen bilgiye göre daha önceden kulüp başkanlığına aday olduğunu açıklayan İlker Züğürt’e rakip çıktı. Eski başkanlardan Mustafa Beyazi başkan adaylığı için İskele Kaymakamlığı tarafından kulübü genel kurula götürmeleri koşulu ile atanan Mehmet Züğürt’e resmi başvurusunu yaptı. Böylece 20 Haziran akşamı İlker Züğürt ve Mustafa Beyazi, genel kurul üyelerinden başkanlık için onay isteyecekler.

İlker Züğürt: “10 kişilik yönetim kurulu ile bu yola çıktık ve tek amacımız kulübümüzü layık olduğu yere taşımaktır. Yönetimde görev almak isteyen içinde Gençler Birliği sevgisi olan herkese kapımız açık olacaktır”

 

Züğürt: “Beyazi kardeşime 10 gün önce birlikte çalışmayı teklif ettim”

Gençler Birliği’nin içinde bulunduğu durumdan çıkarmak ve İskele Kaymakamlığı tarafından kulübü gelen kurula götürmeleri için atanan İlker Züğürt, Mehmet Züğürt ve Cem Kanat’tan oluşan yönetim 20 Haziran Çarşamba akşamı kulübü olağan üstü genel kurula taşıyor. Gençler Birliği Spor Kulübü lokalinde gerçekleşecek olan genel kurulda İlker Züğürt ile Mustafa Beyazi başkanlık için yarışacak. Çok önceden başkanlığını açıklayan İlker Züğürt, “Mustafa Beyazi ile 1974 öncesine dayanan dostluğu olduğunu ancak dün başkanlık için başvuru yaptığını öğrendim. Ancak Beyazi arkadaşıma bundan 10 gün önce birlikte çalışmayı teklif ettim, demek ki başkan olarak hizmet etmek ister, yolu açık olsun” dedi.

 Züğürt: “Mustafa Beyazi’nin de başkanlık için başvuru yaptığını öğrendim, yolu açık olsun. Ancak Beyazi arkadaşıma bundan 10 gün önce birlikte çalışmayı teklif ettim, demek ki başkan olarak hizmet etmek istiyor”

 

“Elini taşın altına koyacak herkese ihtiyacımız var”

Daha geçtiğimiz sezon tamamlanmadan takımın Play out dışında tutmak için yapılan toplantıların birinde Mustafa Beyazi, “ben başkan olabilirim demişti” açıklamasını yapan İlker Züğürt, “Ancak gelinen aşamalar sonunda o dönemde elini taşın altına koyan kişiler bana başkan olmam konusunda ısrarcı oldular” dedi. İlker Züğürt, “Çarşamba akşamı demek ki dostum, arkadaşım Beyazi ile başkanlık yarışı yapacağız ” dedi. Çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten İlker Züğürt, “Bu zor dönemde elini taşın altına koyacak olan gönlünde Gençler Birliği sevgisi olan herkese ihtiyacımız var” dedi.

 

“10 kişilik yönetim kurulum ile birlikte, projelerimiz de hazırdır”  

 Sezonun tamamlanması ile birlikte yapılan çalışmalar neticesinde Gençler Birliği Spor Kulüp başkanlığı için hazırlanan İlker Züğürt, “10 kişilik yönetim kurulunu belirlediğini, ancak çalışmak isteyen herkese yanlarında mutlaka yer vermeye hazır olduklarını” söyledi. Kulübü bu kötü durumdan kurtarma çalışmalarının da devam ettiğini açıklayan Züğürt, “Vizyonumuz ve misyonumuzla birlikte çok önemli projelerde hazırladık. Tek amacımız var yeniden kulübü laik olduğu noktalara taşımaktır” dedi. 

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.