1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BURSLAR AÇIKLANDI
BURSLAR AÇIKLANDI

BURSLAR AÇIKLANDI

2016-17 Öğretim Yılı’nda eğitim gören ve burs hakkı elde eden öğrenciler açıklandı.

A+A-

 KKTC, Türkiye ve üçüncü ülkelerdeki üniversitelerde 2016-17 Öğretim Yılı’nda eğitim gören ve burs hakkı elde eden öğrenciler açıklandı. Burs hakkı elde eden öğrencilerin, en kısa zamanda Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne müracaat etmesi gerektiği duyuruldu.

Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi Müdürü Ziya Öztürkler yaptığı yazılı açıklamada, değerlendirme sonuçlarına göre burs hakkı elde eden öğrencilerin ivedi olarak Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne başvuru yapıp dosya tamamlamaları gerektiğini kaydetti.

Dosya tamamlama işlemini geç yapan öğrencilere geriye dönük burs ödemesi yapılmayacağını vurgulayan Öztürkler, ayrıca gelir yönünden kriter üstü olanların bir defaya mahsus olmak üzere Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne itiraz edebilecekleri belirtildi. Öztürkler, itirazların gecikmeden zamanında yapılmasının esas olduğunu kaydetti.

Öztürkler, 2016-2017 Öğretim yılında Eylül döneminde burs müracaatında bulunan öğrencilerin “Burs Başvuru” forumlarının değerlendirilmesine devam edildiğine dikkat çekerek, daha önce duyurusu yapılan burs hakkı elde eden 331 öğrenci ile geliri kriter üstü olan 20 öğrenci belirlendiğini anımsattı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nden değerlendirilmesi tamamlanan ve burs hakkı elde eden 167 öğrenci ile geliri kriter üstü 11 öğrencinin daha belirlendiğini belirten Öztürkler,  Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nden değerlendirme yapıldıkça, bunun basın yayın yolu ile duyurusunun yapılacağını kaydetti.

Sonuçlar www.mebnet.net adresinden de takip edilebilecek.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
Etiketler : ,