1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Burhan Öçal ile Çellistanbul Quartet dinleyenleri büyüledi
Burhan Öçal ile Çellistanbul Quartet dinleyenleri büyüledi

Burhan Öçal ile Çellistanbul Quartet dinleyenleri büyüledi

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ederken geçtiğimiz akşam müthiş bir gece yaşandı

A+A-

Dünyaca ünlü perküsyon virtüözü Burhan Öçal ile dört usta Çellist’in bir araya gelerek kurdukları Çellistanbul, 15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’nde, Turkcell ana sponsorluğunda muhteşem bir gecede yer aldı. Katılanlar Bellapais Manastırı’nın eşsiz atmosferinde gerçekleşen konseri ayakta alkışladı.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ederken geçtiğimiz akşam müthiş bir gece yaşandı. Birçok ünlü sanatçının yer aldığı 15. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’nde, dünyaca ünlü perküsyon virtüözü Burhan Öçal ile dört usta Çellist’in bir araya gelerek kurdukları Çellistanbul klasik müzik severlere güzel bir gece yaşattı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşen Burhan Öçal ve Çellistanbul konseri Bellapais Manastırı’nda yer aldı.

Festival, Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunun yanı sıra Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği organizasyonu, Turizm ve Çevre Bakanlığı işbirliği, TC Lefkoşa Büyükelçiliği, KKTC Dışişleri Bakanlığı, Kültür Dairesi Müdürlüğü, Rocks Hotel, Deniz Plaza ve Bellapais Gardens’ın da katkılarıyla yapılıyor.

 

 

Bu haber toplam 2764 defa okunmuştur