1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burgaç takımına güveniyor
Burgaç takımına güveniyor

Burgaç takımına güveniyor

K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında Bostancı Bağcıl ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puanla giriş yapan Cihangir, Küçük Kaymaklı ile oynayacağı ikinci hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Necmi Belge
K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında Bostancı Bağcıl ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puanla giriş yapan Cihangir, Küçük Kaymaklı ile oynayacağı ikinci hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, liglerin ilk haftasının daima zor olduğunu, yine de lige puanla başlamanın iyi olduğunu söyledi. Takımının oynadığı oyundan yüzde yüz memnun olmadığının altını çizen Burgaç, eksikleri olduğunu kabul ederken, bu eksiklikleri gidermek için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

“Bağcıl maçında hayal kırıklığına uğramadım”
Burgaç, karşılaşmada çok da hayal kırıklığına uğramadığını dile getirirken, ilerleyen haftalarda daha da üstüne koyup, performanslarını artıracaklarını ileri sürdü.
Burgaç B.Bağcıl karşılaşmasının geride kaldığını, bu saatten sonra bu hafta deplasmanda karşılaşacakları  K.Kaymaklı maçına odaklandıklarını söyledi. K.Kaymaklı’nın, bu ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olduğunu anımsatan Burgaç, deplasmanda K. Kaymaklı’ya karşı oynamanın her zaman zor olduğunu ifade etti.

“Üç puanı çıkaracağız”
K.Kaymaklı’nın bu karşılaşmaya galibiyet için çıkacağının bilincinde olduklarının belitren Burgaç, rakipleri için olduğu kadar kendileri için de üç puanlık bir maç olduğuna dikkati çekti.
Bu nedenle, Ruso Stadı’na kendilerinin de galibiyet için gdieceklerini ifade eden Burgaç, gerekli mücadeleyi sahada gösterip, K.Kaymaklı maçından üç puanla çıkacaklarını iddia etti.
Burgaç, geçtiğimiz yıldan üç maçlık cezası olan Chibuzor’un dışında eksik futbolcuları olmadığını, K.Kaymaklı maçına tam kadro çıkacaklarını ve Ruso’dan üç puanla çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur