1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Yenicami yolunda
Burak Yenicami yolunda

Burak Yenicami yolunda

Son şampiyon Yenicami transferde gözünü Yalova’nın yıldız oyuncusu Burak Koçar’a dikti

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de son iki yılın şampiyonu Yenicami transferde önemli bir ismi kadrosuna katıyor. Siyah beyazlılar son yıllarda güçlü takımların transfer etmek için büyük uğraş verdiği Yalova’nın yıldız futbolcusu Burak Koçar transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Oyuncuya resmi teklif yapmaya hazırlanan Yenicami’nin oyuncuyla da büyük oranda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Burak Süper Lig’i istiyor
Geçen sezon K-Pet Süper Lig’in kapısından dönen Yalova’da yeniden yapılanma çalışmaları sürerken, Burak Koçar’ın da artık Birinci Lig’de forma giymek istemediği ve kariyerinin en formda dönemlerini Süper Lig’de geçirmek istediğini Yalova yönetimine ilettiği öğrenildi. Yenicami, teknik direktör Turan Altay’la henüz anlaşmaya varılmamasına rağmen transfer çalışmalarının sürdürüyor ve yönetim ilk iş olarak Burak Koçar’ı kadroya katmanın planlarını yapıyor.

Yalova’nın kararı bekleniyor
Özellikle son 3 sezonda çok iyi bir grafik yakalayan ve attığı gollerle Yalova takımında önemli bir katkı yapan Burak Koçar konusunda Yalova yönetiminin nasıl bir karar üreteceği merak konusu. Bu sezon hedefini Süper Lig olarak belirleyen sarı lacivertlilerde yönetimin Burak’a iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu satabileceği konuşuluyor.

Geçen sezon K-Pet Birinci Lig’de oynadığı 27 maçta 19 kez fileleri sarsmayı başaran Burak Koçar, 2013-2014 sezonunda Yalova formasıyla Süper Lig’de 10 kez fileleri sarsmayı başarmıştı. 28 yaşındaki futbolcu 2012-2013 sezonunda ise oynadığı 25 karşılaşmada 13 kez gol sevinci yaşamıştı.

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur