1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Serdarlı’da
Burak Serdarlı’da

Burak Serdarlı’da

K-Pet Süper Lig’de bu sezon transferin hızlı takımı olarak göze çarpan Serdarlı, Tatlısu’nun başarılı orta saha oyuncusu Burak Sarıkaya’yı bonservisli olarak renklerine bağladı. Dün yapılan sağlık kontrolleri sonrasında KTFF Genel Merkezi’nde resmi sözleş

A+A-

Süper Lig ekibi Serdarlı, Tatlısu’nun başarılı oyuncusu Burak Sarıkaya’yı renklerine bağladı
 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de bu sezon transferin hızlı takımı olarak göze çarpan Serdarlı, Tatlısu’nun başarılı orta saha oyuncusu Burak Sarıkaya’yı bonservisli olarak renklerine bağladı. Dün yapılan sağlık kontrolleri sonrasında KTFF Genel Merkezi’nde resmi sözleşmeyi imzalayan Burak Sarıkaya Serdarlı ile bir süredir antrenmanlara çıkıyordu.

Taşçı da tamam
Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren Serdarlı, Çetinkaya’dan Hüseyin Taşçı’yı kadrosuna katmaya çok yakın. Oyuncuyla her konuda anlaşan kırmızı beyazlılar, Çetinkaya ile de anlaşmaya vararak oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Taşçı, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Serdarlı forması giymişti.

Göktaş’tan vazgeçildi
Bonservisi Yenicami’de bulunan Mehmet Göktaş ile ilgili de temaslarda bulunan Serdarlı, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle bu transferden vazgeçme kararı aldı. Göktaş’la da görüşen Serdarlı yönetimi, Yenicami ile de görüştü fakat aradaki fiyat farkı sebebiyle transfer gerçekleşmedi. Burak Sarıkaya’nın da transferinden sonra orta sahada alternatifli bir kadroya sahip olan Serdarlı, Taşçı’yı da resmen kadroya katıp transfere nokta koyacak.

Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur