1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bunlar spor insanı olamaz”
“Bunlar spor insanı olamaz”

“Bunlar spor insanı olamaz”

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin, “Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri’nin yaptıkları spor insanlığına sığmaz” dedi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) başkanı Hasan Senin’in, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Derneği yetkilileri ile başı dertte.
HİSF Başkanı Hasan Senin, Lefkoşa Atatürk Stadı tribün altında bulunan federasyon binasının yanına spor dairesinin de katkıları ile yaptıkları Bocce sahasının, yine aynı şekilde tribün altında lokali bulunan BESÖD yetkilileri “havamızı kesiyor” gerekçesi ile kendilerinden tribünleri yıkmasını talep ettiğini belirtti. Bu talep karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen federasyon Başkanı Hasan Senin, böyle bir teklifi kendine spor adamı diyen kişilerin yapmayacağını, böyle bir teklifi yapan kişi veya kişilerinde spor adamı olamayacağının altını çizdi.  Hasan Senin, Bocce sahasının ve tribünlerinin hiç kimseyi rahatsız etmediğini belirterek “Aksine BESÖD yöneticilerinden burada yapılacak olan spor organizasyonlarında bizlere yardımcı olmalarını bekliyorum.” dedi.

HİSF Başkanı Hasan Senin, “BESÖD üyelerini polise şikayet ettim”
Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) başkanı Hasan Senin, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Derneği yetkilileri ile son günlerde yaşadıklarını YENİDÜZEN’e değerlendirirken, “Bir spor insanının yapmayacağı şeyleri ne acıdır ki kendilerine çocuklarımızı eğitmeleri için verdiğimiz BESÖD üyeleri bizlere ve sporcularımıza yaptı” dedi.

“Tesisin etrafına döşediğimiz parke taşların üzerine boya ile bizim derneğimizin ismini karalayarak kendi derneklerinin ismini yazdılar. İçki, bira şişelerini Bocce sahasının içerinde kırdılar, bunlar yetmezmiş gibi bir de sporcularımızı tehdit ettiler” diye konuşan Senin daha fazla dayanamayıp BESÖD üyelerini polise şikayet ettiğini söyledi.

Senin: “BESÖD’nin yaptığını aklıselim insanlar yapmaz”
Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) başkanı Hasan Senin, bu güne kadar tüm yaptıklarını spor dairesin yetkililerinden izin ve onay alarak yaptığını belirtirken, altı yıl önce tribün altına yaptığı federasyon lokali ile birlikte bir buçuk yıl önce de Bocce sahasını sporcuların hizmetine verdiklerini söyledi.
Hasan Senin “Bocce sahasının hizmete girmesi ile birlikte eksikliği hissedilen seyirci tribünün yapılmasına tepki gösteren BESÖD yöneticilerinin yaptıklarını aklıselim kişiler yapmaz.” dedi.
Senin, BESÖD yöneticilerinin kendilerine 6 yıldır kapısını bile açmadıkları dernek lokalleri ile kendilerinin modern çizgilerle dizayn ettiği federasyon binasıyla takas etmeyi teklif ettiği, ancak bu teklifin çok saçma olduğunu ve dikkate bile almadıklarını söyledi.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur