1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Yazın Müzikleri Çok Konuşulacak
Bu Yazın Müzikleri Çok Konuşulacak

Bu Yazın Müzikleri Çok Konuşulacak

Katy Perry’nin merakla beklenen ve şimdiye kadar ‘Swish Swish’, platin plak ödüllü ‘Chained To The Rhythm’ ve ‘Bon Appétit’ single’ları yayınlanan albümü “Witness” harika…

A+A-

Ersin Kaşif

 

KATY PERRY’DEN  “WITNESS”

Katy Perry’nin merakla beklenen ve şimdiye kadar ‘Swish Swish’, platin plak ödüllü ‘Chained To The Rhythm’ ve ‘Bon Appétit’ single’ları yayınlanan albümü “Witness” harika. “Witness” albümünde platin plak ödüllü ‘Chained To The Rhythm’de Skip Marley ile, ‘Swish Swish’te Nicki Minaj ile, ‘Bon Appétit’te ise Migos ile çalışan başarılı sanatçının ‘Bon Appétit’ klibi yalnızca 18 günde 100 milyon izlenmeye ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Uzun zamandır beraber çalışan Katy Perry ve Max Martin bu albümde de prodüktör olarak yer aldılar. Bu klipleri hemen izleyin. ‘Bon Appétit’in büyük ilgi gören müzik videosu: http://bit.ly/2pH5QYU     ‘Chained To The Rhythm’in muhteşen müzik videosu: http://bit.ly/2mhznX4 .

2008 Capitol Records’tan çıkardığı ilk albümü olan “One of the Boys”un ardından ikinci albümüyle ismini dünya yıldızları arasına yazdırdı. Üçüncü albümü PRISM ise,  2013 yılında 100 ülkede iTunes’ta bir numara ile listelere giriş yaptı ve dünya çapında 12.5 milyon adet sattı. Capitol’de geçirdiği 10 yılın sonunda toplamda 18 milyardan fazla dinlenme ve 40 milyondan fazla albüm satışıyla başarı çıtasını yükseltti. Katy Perry ayrıca dünya üzerinde 98 milyondan fazla takipçisiyle en çok takip edilen Twitter kullanıcısı. 

 “Witness”ın şarkı listesi ise şöyle: 1. Witness 2. Hey Hey Hey 3. Roulette 4. Swish Swish feat. Nicki Minaj 5. Déjà Vu 6. Power 7. Mind Maze 8. Miss You More 9. Chained To The Rhythm feat. Skip Marley 10. Tsunami 11. Bon Appétit feat. Migos 12. Bigger Than Me 13. Save As Draft 14. Pendulum
15. Into Me You See. (EMI Music Haber).

 KUSH KUSH Veeeeee 'FIGHT BACK WITH LOVE TONIGHT'

EMI-Universal Music Türkiye elektronik dans müziği dünyasında yepyeni bir grupla karşınızda: Kush Kush! Sıcak Yaz günleri yaklaşırken Kush Kush sizleri 'Fight Back With Love' ile başka bir boyuta taşıyacak. 'Fight Back With Love'da duyduğunuz sürükleyici caz sample'ını bir yerlerden hatırlıyor olabilirsiniz. İngiliz müzik grubu White Town aynı sample'ı 1997 yılında çıkardıkları hit singleları 'I Could Never Be Your Woman'da kullanmıştı ve bu şarkı İngiltere, İspanya ve daha pek çok ülkede bir numaraya yerleşmişti. 1932 yılında yapılmış olan 'My Woman' şarkısından alınan bu efsanevi sample şimdi 2017 yılında gizemli müzik grubu Kush Kush tarafından 'Fight Back With Love Tonight' için tekrar canlandırılıyor. Sahneye yalnızca tavşan maskeleriyle çıkan, isimleri ve ülkeleri belirsiz olan bir grup müzisyenden oluşan Kush Kush, şimdiden müzikseverlerin ilgisini çekmeye başladı. 'My Woman' sample'ını modern bir yorumla birleştiren Kush Kush, trap davul ritmleri, melodik synthesizer padleri ve atmosferik erkek vokalleri ile sizi yükseklere taşımayı amaçlıyor. (EMI Music Haber).

 

Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur
Etiketler :