1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BU NASIL ÖLÜM?
BU NASIL ÖLÜM?

BU NASIL ÖLÜM?

Girne’de 18 yaşındaki Murat Haligür apartmanın havalandırma boşluğundan düşerek hayatını kaybetti.

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Girne dün sabaha kötü haberle uyandı. Girne’de İbrahim Çakartaş Sokak'ta  gece saat 01:00 sıralarında 18 yaşındaki Murat Haligür isimli genç, bir apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. 10 metre yükseklikten sert zemine düşen Haligür olay yerinde hayatını kaybetti. 18 gencin “alkolün etkisiyle” dengesini kaybettiğinden şüpheleniliyor. Murat’ın ölüm sebebi yapılan otopsinin ardından kesinlik sağlayacak.

Murat'ın ölüm haberi üzerine derin üzüntü yaşayan yakınları ve arkadaşları sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayınladı.

Caner Hendekci: “Yaptın gene son şakanı eşek herif. Takılcaktık oğlum daha önümüz yazdı, hani hızlı geçecekti… Az hatıralar kalmadı arkada kardeşim benim. Az şeyler yasamadık az maceralara girmedik. Bizden yana hakkimiz sana helaldir. Allah rahmet eylesin ruhun şad olsun. Merak etme bizimde geleceğimiz yer orası. Bırakmayız yakanı orada da denk geliriz her türlü. Seni seviyoruz kardeşim ölüm sana yakışmadı…”

Damla Taşkıran: “Allahım nasıl gündür bu… Kalk… Olmadı bu Muradımmm…  Şaka desin biri… Ölüm bir arkadaşımızı daha ayırdı bizden, canımız yanıyor hepimizsin muratt :( Mekanın cennet olsun…”

Mert Egle: “Kardeşim , nasıl oldu bu daha dün görüştük seninle bu gidişin hiç yakışmadı sana. Her zaman hırslıydın , hiçbir şeyi yarım bırakmazdın ve şimdi bu ... Canımın içi nur içinde yat , yada uyan!!! Napacaz biz sensiz, şakamıdır r bu anlamadım senin gibi adamın gitmesi , bizi yalnız bırakması şaka gibi ... En sevdiklerimden biriydin ve hala öylesin ve şimdi sende gittin... Seni unutmayacağız kardeşi…  Adamsın adamın dibisin !! Nur içinde yat canımın içi hakkım helal sana her zaman!”

 

Bu haber toplam 4510 defa okunmuştur