1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bu maç kaçmaz!
 Bu maç kaçmaz!

Bu maç kaçmaz!

Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde geçen sezonun finalistleri YDÜ ile UKÜ bu akşam Atatürk Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde bu akşam müthiş bir maç oynanacak. Ligin favorileri arasında yer alan iki takımın mücadelesinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşı karşıya gelecek. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Kayıpsız ilerliyorlar
Geçtiğimiz sezonun finalistlerini de karşı karşıya getirecek olan maçta iki takımın da yenilgisiz yoluna devam etmesi maça ayrı bir renk katacak. Geçtiğimiz gün Beşparmak karşısında farklı kazanan Yükseliş’in maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturduğu maç öncesinde hem YDÜ hem de UKÜ takımları oynadıkları 4 maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildi.

Hücumda UKÜ, savunmada YDÜ
Ofansif anlamda 189 golle maç başına 47,2’lik bir gol ortalaması tutturan UKÜ bu alanda önde ilerlerken, YDÜ takımı da savunma anlamında kalesinde gördüğü 54 golle ligin en iyi savunma yapan takımı. YDÜ takımı kalesinde maç başına 13,5 gol görürken güçlü savunmasıyla dikkat çekiyor. Zorlu karşılaşmanın yanı sıra bu akşam ligde bir karşılaşma daha oynanacak. İskele Spor Salonu’nda Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Korkuteli arasında oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 1207 defa okunmuştur