1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bu koltuklar onlara çok yakıştı
Bu koltuklar onlara çok yakıştı

Bu koltuklar onlara çok yakıştı

9 Eylül İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ve Müdür Muavini Sevay Kalkan’la birlikte Cumhuriyet Meclisi’ni ziyaret ederek, Meclis Başkanı Sibel Siber’le görüştü

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, ülkede kaos olmaması için herkesin kurallara yasalara uyması gerektiğini söyledi ve çocukların çevrenin kirletilmemesi konusundaki yasaya uymalarını, uymayanlar da uyarmalarını istedi.

9 Eylül İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri öğretmenleri ve Müdür Muavini Sevay Kalkan’la birlikte Cumhuriyet Meclisi’ni ziyaret ederek, Meclis Başkanı Sibel Siber’le görüştü.

Çocukları karşılayan, onlarla sohbet eden Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, çocukların ziyaretinden çok mutlu olduğunu söyledi.

“Meclis sizin bizim hepimizin, siz bu binayı görmek istediniz biz de size tanıtacağız” diyen Siber, Meclis’te ülke kurallarının, yasalarının geçtiğini söyledi ve yasalarla ilgili çalışmaların da mecliste yapıldığını anlattı.

Daha önce Meclis Başkanlığı yapmış kişilerin fotoğraflarını çocuklara gösteren Siber, ilk meclis başkanı ile ilk kadın meclis başkanıyla ilgili bilgiler verdi.

İlerde kadınlarla erkeklerin mecliste eşit sayıda bulunacağını inancını da belirten Siber, genel kurul salonunu da çocuklara gösterdi ve orada milletvekili koltuklarında oturan çocuklara kürsüden bilgiler verdi.

Ardından çocuklara meclis gezdirildi, hediyeler verildi ve izaz ikram yapıldı.

(tak)

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur