1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Haftanın En İyileri
Bu Haftanın En İyileri

Bu Haftanın En İyileri

Bu Haftanın En İyileri

A+A-


Ersin KAŞİF

Haftanın Albümleri;

ELLIE GOULDING  ve  “DELIRIUM”

Bu hafta sizler için önereceğimiz ve haftanın albümü bölümüne adını yazdıran iki albüm var. Birincisi; İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ellie Goulding’in merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü “Delirium” Kasım ayında  müzikseverlerle buluşmuştu! “Love Me Like You Do” ile listelerde büyük başarı yakalayan sanatçı, “Delirium” ile formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı. Albüm ismi Goulding’in bu noktaya gelene kadar hissettiği şeyleri özetler nitelikte. Bu gerçekten mutlu ve çılgın bir durumu anlatabilir veya tam tersini. sözleriyle duygularını ifade eden şarkıcı, yeni albümden ilk olarak On My Mind single’ını yayınlayacak. Albüm kayıtlarını Londra, Herefordshire, İsveç ve Los Angeles’ta gerçekleştiren Ellie Goulding, Delirium’da Max Martin, Greg Kurstin, One Republicten Ryan Tedder, Klash Ahlund, Disclosuredan Guy Lawrence ve uzun süredir şarkı sözlerini birlikte yazdığı Jim Eliot ile çalıştı. 2012 de yayınladığı Halcyon albümüyle uluslararası bir üne kavuşan yıldızın yeni albümünün her şarkısı dinlemeye değer doğrusu. (EMI Music Haber).

LANA DEL REY ve  “HONEYMOON”1

Öne çıkardığımız ve sizler için seçtiğimiz ikinci albüm ise güzel sanatçı Lana Del Rey’den geldi. “Born To Die” ve “Ultraviolance” isimli albümleriyle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye ve Kıbrıs’ta da  büyük başarı yakalayan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı yeni albümünden daha önce yayınladığı High By The Beach, Terrence Love You, Honeymoon ve Music To Watch Boys To single’larıyla müzikseverlerin heyecanını doruk noktasına taşımıştı. Albümden yayınlanan ilk single olan ve yönetmenliğini Jaka Nava’nın yaptığı High By The Beach’in muhteşem videosunu izlemek için: http://bit.ly/1Kjt6yk linke girebilirsiniz. Kayıtları Los Angeles ve New York’ta gerçekleştirilen albümden yayınlanan en son single Music To Watch Boys Toyu dinlemek için ise: http://bit.ly/1Q6bmKZ link’e hemen girmenizi öneriyoruz. (EMI Music Haber).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haftanın Sanatçısı;

MÜZİK DÜNYASININ BÜYÜLÜ SESİ     “LARA FABIAN”

Bu haftanın yıldızı ise, Lara Fabian. Sesi ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen sanatçı ödüllere de doymuyor. Ünlü yıldız, 2002 yılında Final Fantasy ile World Soundtrack Ödüllerinde, En İyi Film Müziği ödülüne layık görülmüştü. Lara Fabian 1988 yılında Eurovision Şarkı Yarışmasında Lüksemburgu temsil etmiş ve Croire isimli şarkıyla 4. olmuştu. Çoğunuzun bildiği üzere, satış rakamları milyonları geçen sanatçı Lara Fabian yeni albümü Ma Vie Dans La Tienne’i kasım ayında yayınlamıştı. Bu muhteşem albümün tanıtım videosunu izlemek için: http://bit.ly/1JOkf6P link’e hemen girmenizi öneriyoruz. Albümün ilk single’ı Quand Je Ne Chante Pasy ise dinlemeye değer. Lara Fabian’ın birbirinden güzel eserlerini yandaki linklerden dinleyebilirsiniz. Spotify: http://spoti.fi/1jJPuLn Deezer: http://bit.ly/1jbIRyK  Youtube: http://bit.ly/1LsOsQo Turkcell Müzik: http://bit.ly/1M6n9tV. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1358 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 243. Sayısı

Adres Kıbrıs 243. Sayısı