1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Hafta, Şarkılar Çok Özel!
Bu Hafta, Şarkılar Çok Özel!

Bu Hafta, Şarkılar Çok Özel!

Türkçe elektronik müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Deeperise – Raf ft. Jabbar şarkısıyla karşınızda…

A+A-

Ersin Kaşif

Özel Bir Şarkı ve Özel Bir Video ile buluşuyoruz

 EMI – Universal Müzik Türkiye Deeperise – Raf ft. Jabbar! ile birlikteyiz bugün. Türkçe elektronik müziğin genç ve yetenekli isimlerinden Deeperise – Raf ft. Jabbar şarkısıyla karşınızda! Deeperise, ‘Raf’ ile Türkçe elektronik müziğe eşsiz bir soluk getiriyor! Bu muhteşem şarkıyı iTunes üzerinden hemen satın alın: http://apple.co/2p3rQ3C  Evren Arasıl yönetmenliğinde Muğla’nın Akyaka sahillerinde çekilen ‘Raf’ın videosunu Youtube üzerinden izlemek için ise işte adres: http://bit.ly/2qyc1SF   Bir yol hikâyesi tadında geçen videoda Deeperise ve Jabbar’a oyuncu Billur Melis Koç eşlik etti. Akyaka’nın muhteşem doğası, ‘Raf’ın büyüleyici melodisi ve sözleriyle birleşince ortaya bu dingin ve atmosferik video çıktı. 1990 yılında Muğla’da doğan Mesut Yılmaz sahne ismiyle Deeperise, yaklaşık 10 yıldır önemli mekanlarda DJ’lik yapıyor. Nora En Pure, Alex Kenji, Ahmet Sendil, Federico Scavo ve DJ Tarkan gibi isimlerden ilham alan Deeperise, zamanın büyük bir bölümünü stüdyoda geçirerek yeteneklerini  ve müziğini geliştirmek için çalışmalarına devam ediyor.  Jabbar’ın kendine has vokali ve Deeperise’ın dahiyane dokunuşları ve düzenlemesiyle şekillenen ‘Raf’ın sözü ve bestesi Jabbar’a ait.  İki farklı tarzın muhteşem birlikteliğinden doğan ‘Raf’ içinde barındırdığı müzikal öğelerle zamansız bir şarkı olmaya aday! Bu muhteşem şarkıya hayran kalacaksınız! (EMI Music Haber).

Çok Sevilen 2 Albüm "Ele Güne Karşı Yapayalnız" ve "No Problem" Plak Formatında!

Türk Pop Müzik tarihinin en önemli gruplarından MAZHAR FUAT ÖZKAN’ın çok sevilen iki albümü "Ele Güne Karşı Yapayalnız" ve "No Problem" yıllar sonra EMI – Universal Müzik Türkiye dağıtımcılığı, Rainbow45  Records ve WePlay işbirliğiyle yeniden plak formatında karşınızda! Plakseverlerin uzun süredir yayınlanmasını beklediği bu 2 albüm, yüksek ses kalitesinde, açılır kapaklı, orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş özenli  tasarımıyla, poster / insert ekiyle birlikte  180 g. siyah plak olarak piyasaya sunuluyor.

Grubun 1984 tarihli ilk albümü "Ele Güne Karşı Yapayalnız", barındırdığı 11 şarkı ile adeta bir şölen niteliğinde; Plağın A yüzünde ’Ele Güne Karşı Yapalnız‘,’Deli Deli’, ’Sen ve Ben’, ’Yalnızlık Ömür Boyu‘,’Neye Niyet Neye Kısmet’ ve ’Ondan Şikayet Bundan Şikayet’ yer alıyor. Garo Mafyan, Erkan Oğur, Onno Tunç, Asım Ekren, Taner Öngür ve Yalçın Ateş destekli plağın B yüzünde ise ‘Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da’, ‘Olmuyor Olamıyor’, ’Sevdim Bir Kere’, ’Bodrum’ ve ‘Güllerin İçinden’ gibi grubun unutulmaz şarkıları yüksek ses kalitesinde dinleyiciye ulaşıyor.Tüm parçaların şarkı sözlerinin yer aldığı açılır kapaklı yeni tasarıma ek olarak  nostaljik 2 fotoğraflı 4 sayfa poster/insert de plakla birlikte sunuluyor. Grubun külliyatının yine en sevilen albümlerinden 1987 tarihli 4. stüdyo albümü ‘ No Problem’ ise Garo Mafyan ve Uğur Başar destekli. 11 şarkıdan oluşan plağın A yüzünde ‘No Problem’, ’Bulamadım Senin Gibisini’, ’Niyet Neydi Akıbet Ne Oldu’, ‘Sen Sarhoş Olunca’, ’Yalnızlar Garı‘ yer alırken,  B yüzünde ise ‘Uç Oldum’, ’Tam Ortasındayım’, ’Bazı Bazı’, ’Muhabbetler Sana Doğru’, ’Ağlamakla Olmaz Sevgilim’ ve ‘Cici Bebek’ dinleyiciyi selamlıyor. Açılır kapaklı olan bu albümde de tüm şarkı sözleri ve 2 sayfalık poster/insert mevcut…

‘MAZHAR FUAT ÖZKAN‘  "Ele Güne Karşı Yapayalnız"  ve "No Problem" plakları  Rainbow45  Records etiketiyle ve  EMI - Universal Müzik Türkiye dağıtımıyla tüm büyük müzik marketlerde, seçkin plak dükkanlarında ayrıca  www.rainbow45records.com web sitesinden satışta sunuldu.  Meraklılarına!  (EMI Music Haber).

 

Bu haber toplam 4849 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 316 Sayısı

Adres Kıbrıs 316 Sayısı