1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Hafta Öne Çıkanlar!
Bu Hafta Öne Çıkanlar!

Bu Hafta Öne Çıkanlar!

Bu Hafta Öne Çıkanlar!

A+A-


Ersin Kaşif

HINDI ZAHRA'DAN YEPYENİ SINGLE!

Evet, bu hafta yine yepyeni müzik haberleriyle birlikteyiz. İyi işlenmiş ritimler ve ufak blues dokunuşları Zahra’nın sesiyle birleşince, ortaya yalnızca Hindi Zahra’ya özgün naif ve dalgalı bir melodi çıkıyor. Şahane bir sesle birleşince ise doyum olmuyor. Hindi Zahra yeni şarkısı ‘Any Story’ ile adeta zamanı durduruyor. ‘Any Story’i dinlemek için:
https://www.youtube.com/watch?v=YPsyOgs8ucA  hemen tıklasanız iyi olur. Yoğun, samimi, şiirsel ve kadifemsi sesiyle Hindi Zahra, müzik dünyasının yeni ilhamı. Sanatçının yeni albümü ile ilgili detaylar çok yakında… http://www.hindi-zahra.com/
https://www.facebook.com/hindizahra        https://twitter.com/hindizahra
http://instagram.com/hindi_zahra. Onu daha yakından tanımanız için işte adresler. “Duygulu parçalar, flamenko etkileri ve çılgın doğaçlamalar… Kuzey Afrikalı Patti Smith.
Müzik dünyası için inanılmaz bir keşif.” The Guardian. “ Caz ritimleri, geleneksel Fas ezgileri, folk gitarlar ve inanılmaz bir ses… Sonuç, egzotik ama şaşırtıcı derecede tanıdık bir müzik.” The New York times. “Sevgiyle yıllar boyunca süren bir emek. Faslı Zahra’nın yarattığı inanılmaz derecede dürüst ve adeta dokunulabilir müzik; Doğu ve Batı ezgilerini bir araya getirirken, sonucunda adeta ruhani bir yaratıya olanak sağlıyor. Bazıları onu Norah Jones, Billi Holiday gibi isimlerle karşılaştırsa da Hindi Zahra müzik dünyasında kendi adını ve duruşunu yerleştirmişe benziyor.”Huffington Post. “Fas kökleri ve Paris yaşam tarzı arasında bir yerde… Zahra, birbirinden farklı ve sayısız müzik türünden etkilenmiş. Sonuç ise, büyüleyici folk elementlerden oluşan bir çöl blues tarzı.” The Wire. Dünya basını ise böyle düşünüyor Hındı Zahra için. Bizlere de hiç uzak değil. (Kaynak EMI Music).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FURIOUS 7: ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK YAYINLANDI!

Hızından ve öfkesinden hiçbir şey kaybetmeyen "Fast & Furious" serisinin son filmi One Last Ride - FURIOUS 7’ın film müzikleri 17 Mart 2015 Salı günü yayınlandı! Albümü iTunes üzerinden ön sipariş etmek için:http://apple.co/1EPzazI adresine girebilirsiniz.  Aksiyon severlere istediğini fazlasıyla verecek olan "FURIOUS 7"ın yönetmen koltuğunda, daha önce 'Saw' ve 'Insidious' filmlerinden tanınan James Wan var. Jason Statham tarafından canlandırılan Ian Shaw karakterinin intikam mücadelesine tanık olacağımız, çekimleri 2014 sonunda tamamlanan serinin yedinci filmi "FURIOUS 7", görsel cazibesinin yanı sıra şarkılarıyla da dikkat çekiyor. T.I & Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rida, Sevyn Streeter, Prince Royce gibi isimlerin yer aldığı albümün yapımcılığını Boardwalk Empire, The Fault In Our Stars ve True Blood'un da yapımcılığını üstlenen GRAMMY ödüllü Kevin Weaver üstlendi.16 parçalık albümden yayınlanan ilk single; Kid Ink, Tyga, Wale, YG, Rich Homie Quan birlikteliğinde doğan Ride Out olmuştu. Wiz Khalifa ve Iggy Azalea imzalı Go Hard or Go Home ise albümden yayınlanan ve Snapchat Discover servisi üzerinden prömiyeri yapılan ikinci single oldu. T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rida, Sevyn Streeter, Price Royce, Juicy J ve Mos Def olmak üzere dünyanın en iyi hip-hop ve R&B sanatçılarını dinleme şansı bulacağınız bu albümü kaçırmayın! Youtube: http://bit.ly/1w6kZ7k
http://www.fastandfurious7film.com/ww/ .    (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 203. Sayısı

Adres Kıbrıs 203. Sayısı