1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bu Hafta Ne Dinleyelim?
Bu Hafta Ne Dinleyelim?

Bu Hafta Ne Dinleyelim?

Bu Hafta Ne Dinleyelim?

A+A-


Ersin Kaşif

VANCE JOY DREAM YOUR LIFE AWAY ALBÜMÜYLE KARŞIMIZDA!
Atlantic Records sanatçısı Vance Joy, merakla beklenen albümünün duyurusunu yaptı. Listelerde 1 numaraya yükselen ve Avrupadan sonra Türkiye’de de büyük başarı yakalayan Riptide single’ını da içeren yeni “DREAM YOUR LIFE AWAY” satışa sunuldu. Riptide’ın videosu 20 milyon izlenme sayısına ulaştı. http://youtu.be/uJ_1HMAGb4k  Vance Joy (ya da gerçek adıyla James Keogh); Shazam, Spotify, TIME, Billboard gibi birçok önemli mecra tarafında takip edilmesi gerek sanatçı olarak lanse edildi. Vance Joy bu yıl Kuzey Amerika turunda Young the Giant ile birlikte sahne aldı ve South By Southwest, Bonnaroo Music and Arts Festival, Lollapalooza gibi önemli festivallerde performans sergiledi. Dream Your Life Awayi mutlaka dinlemenizi öneririz! (Kaynak, EMI Music).

INNA GALATA KULESİNDE PERFORMANS GERÇEKLEŞTİRDİ!
Amerika’nın en büyük yapım şirketlerinden biri olan Atlantic Records’un sanatçıları arasında yerini alan Romanyalı sanatçı Inna, durmak bilmiyor. Yıl boyunca Türkiye’de sıklıkla konser veren Inna, 7 Eylülde İTU Stadyumunda gerçekleşen GNC FEST’e konuk oldu. Ardından hayranlarına büyük sürpriz hazırlayan sanatçı Galata Kulesi önünde halka açık akustik bir performans gerçekleştirdi. İzlemek için : https://www.youtube.com/watch?v=o-vgSD8-CoM
Inna’nın yepyeni sinle’ı 'Take Me Higher' ise iTunes üzerinden satışa sunuldu : http://bit.ly/1s8l2xi Şarkıya çekilen videoyu izlemek için; : https://www.youtube.com/watch?v=la-QiiutEmk . Bu hafta sizlere önerdiğim ünlü sanatçılar arasında Inna da var. Mutlaka izlemelisiniz. (Kaynak, EMI Music).

BLONDE’un Yeni Videosu: I LOVED YOU
İngiliz ikili Adam Englefield ve Jake Manson’dan oluşan “Blonde”  yepyeni videosunu yayınladı. “I Loved You” isimli single’a çekilen videonun çekimlerinin tamamı Meksikada gerçekleştirildi. Yönetmenliği Jack Laurance tarafından yapılan videoyu izlemek için : http://goo.gl/W8sdRq adresini hemen tıklamanızı öneririm.
Blondeun I Loved You singleına iTunes üzerinden ulaşmak için ise :http://goo.gl/6mFY2v adresine girmeniz yeterli olacak. (Kaynak EMI Music).

ROBIN SCHULZ!’UN YENİ ALBÜMÜ "PRAYER" iTunes’DA SATIŞTA!
DJ ve yapımcı Robin Schulz, elektronik müziğin en yeni ve en yetenekli isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Sanatçı, kısa sürede Avrupa çapında elektronik/dans müziğin en çok tercih edilen isimlerinden biri haline geldi. Uluslararası listelerde yakaladığı başarıya bakacak olursak; Mr. Probzun Waves ve Lilly Wood & The Pricksin Prayer In C remiksleri müzik dünyasında büyük ses getirmiş durumda. Dinlemek için : http://bit.ly/1j5MBBS http://bit.ly/1lnVeKT
Fransız pop-folk grubu Lilly Wood & The Prick ile yaptığı Prayer In C isimli şarkısı bu yıla damgasını vurdu. Prayer In C, Türkiye de dahil olmak üzere 17 ülkede bir numara oldu ve 24 ülkede Top 10 listelerine girdi. Robin Schulz dünya çapında Shazam listelerine bir numaradan girmeyi başarabilen
ilk Alman sanatçı olmayı başarmıştır. Avrupa’nın en önemli klüpleri ve festivallerinde yer alan 27 yaşındaki müzisyen, geçtiğimiz yılı tamamen Prayer albümü üzerinde çalışarak geçirdi. Albümün en önemli detaylarından biri ise Clean Bandit, Lykke Li, Coldplay ve Mr. Probz gibi sanatçılara ait parçaların remikslerine de yer verilmesi. Bu muhteşem albümü mutlaka dinleyin! (Kaynak EMI Music).

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 180. Sayısı

Adres Kıbrıs 180. Sayısı