BTM’de gol yağmuru

BTM’de gol yağmuru

BTM Ligi’nde 6 hafta oldukça gollü geçti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

120 MAÇTA 374 GOL… Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde 6 hafta geride kaldı. 6 haftada oynanan 120 maçta toplam 374 gol kaydedildi. 6 haftalık süreçte en çok gol atılan grup 66 golle 3. Grup oluken, en gol atılan grup ise 1 takım eksik oynanılan 6. Grup oldu. Bu grupta 34 gol kaydedildi.

 

Maç başına gol ortalaması 3.11

BTM Ligi’nde şu ana kadar geçen 6 haftalık süre içerisinde toplam 120 maç oynandı. Oynanılan bu 120 maçta 374 gol atılırken, maç başına gol ortalaması ise 3.11 olarak hesaplandı. BTM Ligi’nin bitimine daha 4 haftalık bir süre bulunuyor.

 

En çok gol 3.Grup’ta

BTM Ligi’nde geride kalan 6 haftalık süre içerisinde en çok gol olan grubun 3.Grup olduğu gözlerden kaçmadı. Bu grupta şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda toplam olarak 66 gol gol kaydedildi. Bu grup, ligin 5’inci haftasında sonrasında en çok olan olan grup olmuştu. O hafta bu grupta toplam 13 gol yaşanmıştı.

En az gol atılan gruba bakıldığı zaman ise 6’ncı grubun olduğunu görmekteyiz. Diğer gruplara göre 1 takım eksik mücadele edilen bu grupta şu ana kadar toplamda 34 gol kaydedildi. 6’ncı grupta yer alan takımlar, sırayla 1 haftayı boş geçiyor.

 

Gruplar çekişmeli geçiyor

Ligde geride kalan 6 haftada tüm gruplarda mücadele hız kesmeden devam ediyor. 7 grubun birincilerinin ve sadece 1 grupta da en iyi ikincinin Play Off maçlarını oynayacak olmasından dolayı 8 takımdan biri olmak için amansız mücadele devam ediyor. Ligin sonunda finale iki takım Birinci Lig yükselecek. Play Off maçlarında elenecek takımlar ise geçtiğimiz sezon Birinci Lig’den düşen takımlarla BTM 1 Ligi’ni oluşturacak.

Bu haber toplam 2550 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.