1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bozkırlı: Köyler kente dönüşecek
Bozkırlı: Köyler kente dönüşecek

Bozkırlı: Köyler kente dönüşecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Ötüken ve Kuzucuk köylerini ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Ötüken ve Kuzucuk köylerini ziyaret etti. Bozkırlı’ya Ötüken’de CTP-BG Gazimağusa milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Asım Akansoy eşlik etti.  Akansoy yaptığı konuşmada yerel seçimlerde CTP-BG’nin vizyonunu anlattıktan sonra 29 Haziran’da referanduma götürülecek Anayasa değişikliklerinden bahsetti.  Anayasa’ya gönül rahatlığıyla evet denilebileceğini belirten Akansoy, Anayasa değişiklik çalışmalarının referandumdan sonra da devam edeceğini belirtti.

Ötüken gençlerine halı saha ve park sözü
İskele’nin tek kadın adayı Bilen Sayılı Bozkırlı da vatandaşlara hitap ederek, İskele’nin köylerinin ihmal edildiğini dile getirdi. CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, bir yıl içerisinde kaldırım, yol, tadilat ve çevre temizliği çalışmalarının tamamlanacağının sözünü verdi.  Ötüken’de gençlerin spor ve sosyal aktivite konularında imkânsızlıklar içinde olduğunu belirten Bozkırlı, verilen tüm sözlere rağmen halı saha projesinin gerçekleşmediğini söyledi.  Bozkırlı, göreve geldiklerinde halı saha, basketbol sahası, çocuk parkı ve çay bahçesi içeren bir tesisin yapılacağının sözünü verdi.


“Bir yıl içinde “yıldızlı belediyeciliğe” geçilecek”
Kuzucuk’ta ise CTP-BG Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı’ya İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay eşik etti.  CTP’nin gerçekleştirdiği birinci yerel yönetim reformunu ve hazırlanmakta olan ikinci yerel yönetim reformunu anlatan Uluçay, yerel yönetimlerin doğru biçimde yönetilmesinin önemine dikkat çekti. CTP-BG’nin yerel yönetim vizyonunun ortada olduğunu belirten Uluçay, CTP’li belediyelerin başarısını vurguladı. Bozkırlı da yaptığı konuşmada, Kuzucuk’ta seçim dönemi alelacele yapılan çember projesine dikkat çekerek, Kuzucuk ve diğer köylerin yeterince yatırım almadığını, yapılan yatırımların da planlanmadan yapılan seçim yatırımları olduğunu vurguladı. Bozkırlı seçim yatırımı yapmayacaklarının, yapılacak olan bütün yatırımların geleceğe yönelik yatırımlar olacağını söyledi. Tüm köylerin projelerden ve hizmetlerden eşit şekilde yararlanacağını da belirten Bozkırlı, katılımcılık ilkesi çerçevesinde yapılacak tüm çalışmalarda Kuzucuk halkının söz sahibi olacağını söyledi. YD

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur
Etiketler :