1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Böyle günler olacak”
“Böyle günler olacak”

“Böyle günler olacak”

Değirmenlik, sezonun ikinci yenilgisini haftasonu Dumlupınar deplasmanında yaşad

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Birinci Lig’de bu sezon üst sıraları hedefleyen Değirmenlik, sezonun ikinci yenilgisini haftasonu Dumlupınar deplasmanında yaşadı. Değirmenlik Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu alınan mağlubiyet sonrası “Böyle günler olacak. Önemli olan kötü günden sonra toparlanabilmektir” açıklamasını yaptı.

Zaifoğlu: “Bunları bilerek yola çıktık”
Yenidüzen Spor Servisi’nin sorularını yanıtlayan Zaifoğlu, Dumlupınar deplasmanında mağlup olmanın bekledikleri bir sonuç olmadığını belirtti. Önemli olanın yaşanan kötü günlerden sonra toparlanabilmek olduğunu belirten Zaifoğlu “Sezon içerisinde mağlubiyetler olacak. Bunları bilerek yola çıktık” dedi.

“Denizli, toparlanma maçı”
Ligin 8’inci haftasında kendi sahalarında Denizli ile oynayacakları maça değinen Zaifoğlu “Denizli zor maç olacak. Rakibimiz çok fazla gol atmayan, oyun içerisinde çok fazla açılmayan bir takım. Yerimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak toplarlanmak istiyoruz. Puan için çıkacağız” diye konuştu. Çıkış yakaladıklarında önce Görneç’e mağlup olduklarını, toparlanarak yeniden çıkış yakaladıklarında bu kez de Dumlupınar’a yenildiklerini söyleyen Zaifoğlu “Denizli maçı bizim için yukarısı mı, aşağısı mı maçı olacak” açıklamasını yaptı. Değirmenlik haftasonu oynayacağı Denizli maçında 4 antrenmanla hazırlanacak.

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur