“Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı”

“Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı”

Geçtiğimiz hafta Mağusa Türk gücü’nü mağlup eden Cihangir’de moraller yerine gelirken, Teknik Direktör Toygar Davulcu galibiyetten memnun

A+A-

Hüseyin Kıral

Geçtiğimiz hafta Süper Lig’in önemli karşılaşmasında kendi saha ve seyirci önünde güçlü Mağusa Türk Gücü’nü (MTG) son dakika golü ile 4-3 mağlup eden Cihangir’de yüzler gülüyor. Konu ile ilgili olarak konuştuğumuz Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “MTG maçı öncesi oynadığımız Baf Ülkü Yurdu ve Doğan Türk Birliği karşılaşmalarında galip gelememiştik, böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı, başardığımız için mutluyum” dedi. MTG karşılaşmasının bol gollü, çekişmeli ve bir o kadar da kaliteli bir maç olduğunun altını çizen Cihangir Teknik Direktörü Davulcu, “Burada en büyük pay her iki takım oyuncularınındır, ben öncelikle karşılaşmanın son düdüğüne kadar kazanmak için ellerinden gelenin fazlasını yapan ve galibiyeti getiren tüm oyuncularımı kutlarım. Bunun yanında ayni düşünce ile sahada mücadele eden MTG’li oyuncuları da tebrik ederim” dedi. Bizler takım olarak bir haftadır bu güzel galibiyetin karşılığını alıyoruz” açıklaması yapan Davulcu, “ümit ederim ki liglerimizde bu tür kaliteli maçların sayısını artırır ve her karşılaşma izleyiciye keyif verir” dedi.  

 

Davulcu: “Lefke galibiyeti ile devreyi tamamlamak istiyoruz”

MTG karşısında alınan galibiyetin yanı sıra önemli sakatlar verdiğinin altını çizen Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, Ertan Bulut, Ali Öztürk ve Çağlar Toklu’nun maç esnasında sakatlanıp oyundan çıkarmak zorunda kaldığını ve bu oyuncuların Lefke karşılaşmasına yetiştirmek üzere çalıştıklarını söyledi. Davulcu, Çağlar Toklu’nun bugün yapılacak son idmandan sonra oynayıp oynamayacağının belli olacağını, ancak Ertan ve Ali’nin maça yetişmesinin zor gibi göründüğünü söyledi. Lefke maçının da kendi saha ve seyircileri önünde oynamasından dolayı çok önem verdiklerini belirten Davulcu, “Her zamanki gibi karşılaşmaya 11 kişi çıkacağız ve maçta görev alan tüm oyuncularım iyi mücadele gösterip taraftarımız önünde galip gelerek ikinci yarı için hazırlıklara başlamak istiyoruz” dedi.

 

“Sezon başı yapamadığımız transferi yapmak istiyoruz”

Lefke, karşılaşması sonrası yeni yıl tatili için dört - beş günlük bir tatilin ardından ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, yurt dışı veya yurt içinde bir haftalık kamp planladıklarını söyledi. Davulcu, sezon öncesi yapamadıkları bir yerli oyuncu transferini gerçekleştirmek arzusunda olduklarını, yabancı oyuncu transferinin zor göründüğünü sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1076 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.