“Boykot söylemlerine itibar edilmesin”

“Boykot söylemlerine itibar edilmesin”

Gençler Birliği Başkanı İlker Züğürt, kulübü yıpratmak isteyen kişilerin ‘Boykot var’ söylemlerine itibar edilmemesini istedi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği’nde başkan İlker Züğürt yaptığı açıklama ile ‘Boykot var’ söylemlerine itibar edilmemesini istedi.

Pazartesi karşılaşacakları Mağusa Türk Gücü maçına Salı gününden bu yana sabah İskele’de, akşamüzeri Akova’da olmak üzere teknik direktör Vasıf Aksaha yönetiminde çift idman ile hazırlandıklarını belirten Züğürt, zaman zaman kulübü yıpratmak isteyen, kendilerince bilinen kişilerin ‘Boykot var’ söylemlerine itibar edilmemesini istedi.

Züğürt, son günlerde basında çıkan Cem Kanat ve Mustafa Kabasakal isimli üyelerin Yönetim Kurulu’ndan istifa ettiği haberlerinin de asılsız olduğunu ifade etti. Züğürt, her iki ismin hali hazırda yönetimde olmadığını, sadece takımın sıradan birer taraftarı olduğunu belirtti.

 

Ne olmuştu?

Gençler Birliği’nde alınan kötü sonuçların ardından oyuncular pazartesi günü yapılan antrenmana çıkmamış, yönetimin verdiği sözleri yerine getirmesini istemişti. Yaşanan gelişmeler sonrasında başkan İlker Züğürt oyunculardan sabretmelerini, devre arasına kadar oyunculara alacaklarının ödeneceğini belirtmiş ve boykot kararı askıya alınmıştı.

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.