1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bosna’da piste çıkacak
Bosna’da piste çıkacak

Bosna’da piste çıkacak

Romanya’da 100 metre ve 4x100 metre zaferleri yaşayan ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, bugün Türkiye Milli Takımı ile Bosna Hersek’te yarışacak

A+A-

Akdeniz Oyunları kapsamında çalışmalarını sürdüren ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, Romanya Şampiyonası’ndaki başarıdan sonra 6 Haziran’da Bosna Hersek’te piste çıkmak için Türkiye Milli Takımı ile birlikte bu ülkeye gitti. Yakaladıkları performansı korumak ve geliştirmek amacında olan ekibimiz 7 Haziran Perşembe günü adaya dönecek.

 

Hekimoğlu: “Hedefler için gerekeni yapacağız”

YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundan Yiğitcan Hekimoğlu, kendisine güveninin yerinde olduğunu, hedefleri için gerekeni yapacağını ifade etti. Birçok uluslar arası yarışmada yer aldığını, her geçen gün bu organizasyonlara alıştığını ve daha iyisini hedeflediğini belirten Hekimoğlu, “Umarım sağlıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız” açıklamasını yaptı.

 

Keleş: “Yeni başarılar için arzulu ve inançlıyız”

Yiğitcan’ın antrenörü Celal Keleş ise yaptığı açıklamada Geldiğimiz noktada sıkı çalışmak zorundayız. Bu bilinçle gerekeni yaparak yeni başarılar kazanmak arzusu ve inancı içerisindeyiz” dedi.

 

Bu haber toplam 1309 defa okunmuştur