1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bone WNBA All Star’da
Bone WNBA All Star’da

Bone WNBA All Star’da

YDÜ Kadın Basketbol Takım oyuncusu Kelsey Bone All-Star karmaya çağrıldı

A+A-

1999 yılından bu yana yapılan ve bu yıl 13üncüsü gerçekleşecek olan Amerikan Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA)’nin en başarılı oyunculardan kurulan takımların maç yaptıkları All-Star organizasyonu bu sene 25 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, All-Star organizasyonunun Doğu Karmasına Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Kelsey Bone da davet edildi. Doğu Karması kadrosunda yer alacak olan Kelsey Bone, Yakın Doğu Üniversitesi’nin 2015 sezonunda yaptığı yeni transferlerinden biri olmuştur.

Kelsey Bone, 2015 sezonunda 13 maçta 30.6 dakika, 15.4 sayı, 6.3 ribaunt ve 2.2 asist ortalama ile oynadı.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin yeni transferlerinden 1991 doğumlu Kelsey Bone, genç yaşına rağmen WNBA’in kendinden söz ettiren isimlerinden biri oldu. Pivot pozisyonunda oynayan Kelsey Bone, WNBA 2015 sezonunda oynadığı 13 maçta 30.6 dakika, 15.4 sayı, 6.3 ribaunt ve 2.2 asist  ortalamalarını tutturan Kelsey Bone, 19 Haziran’da oynanan Connecticut Sun-Pheonix Mercury maçında Pheonix potasına attığı  27 sayı ile de kariyer rekorunu kırdı.

Yard. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, “Kelsey Bone’un All-Star’da yer alması büyük gurur”
Yakın Doğu Üniversitesi Spor, Sağlık ve Kültür Daire Başkanı Yard. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, Kelsey Bone’un All-Star Doğu Karmasında yer almasından büyük gurur duyduklarını belirtti. “Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Süper Lig hedefleri çok yüksek ve bu hedefleri gerçekleştirebilmek için takımımızı yeniden yapılandırıyoruz. Yaptığımız transferler bu yapılanmanın bir ayağını oluşturuyor” dedi. “Yaptığımız tüm transferler, alanlarında gerçekten çok başarılı isimler, Kelsey Bone’un All-Star Doğu Karmasında yer alması beklenen ve gurur verici bir olay oldu bizim için” şeklinde konuştu. Takımın yeniden yapılanmasının devam ettiğini ve yerli, yabancı transferlerin de devam edeceğini belirten Atamtürk, Süper Lig’de başarılı olmak dışında bir ihtimale odaklanmadıklarını belirtti.

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur