1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Boks ile anılacaklar
 Boks ile anılacaklar

Boks ile anılacaklar

Çayırova Spor Kulübü, geçmiş yıllarda kaybettiği köylüleri adına İskele Belediyesi ve Boks Federasyonu işbirliğinde kemer turnuvası düzenliyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

KKTC Boks Federasyonu’nun katkıları ile Çayırova Spor Kulübü geçmiş yıllarda kaybettiği Ahmet Gözügüzel, Onur Kandilli ve Yaşar Özkan anısına turnuva düzenliyor.
Turnuva Ahmet – Onur – Yaşar Boks Anı Turnuvası adı altında yarın saat 20.00’de İskele Açık Alan Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Turnuva sonunda KKTC’de ilk kez, sporculara kemer takılacak.
Ergenekon Şarapları, Iron Gym ve Kandilli Ekmek Fırını sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, altı maç, iki kafes gösterisi ve Zulmet-i Beyza konseri ile devam edecek.

Çayırova köylülerini unutmadı
Çayırova sakinlerinden, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görev yapan polis memuru Ahmet Gözügüzel, 26 Haziran tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda 18 Temmuz 2013 tarihinde 32 yaşında hayatını kaybetti. Onun ardından bir ay sonra ise, 19 Ağustos 2013 tarihinde, Çayırova sakinlerinden Onur Kandilli, zıpkınıyla balık avlamaya gittiği Dipkarpaz sahilinde vurgun yiyerek yaşamını yitirmişti. Yine ayni köyde ikamet eden, minik Yaşar Özkan ise yaşadığı kalp problemi nedeniyle İstanbul’da geçirmiş olduğu açık kalp ameliyatının ardından 3 Ağustos 2012 tarihinde, 5 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur