1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bodrum’a damga vurdular
Bodrum’a damga vurdular

Bodrum’a damga vurdular

Türkiye Darts Şampiyonası’nın 6’ncı ayağının ikinci gününde Cemal Gingi şampiyon oldu. Gingi finalde bir başka Kıbrıslı dartsçı Erkan Canbolat’ı yendi. Mustafa Behlül ve Samiran Çoban bronz madalya kazandı

A+A-

Türkiye Bocce Bowling Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Darts Şampiyonası’nın 6’ncı ayağı sona erdi.

Bodrum Sami Otel’de yapılan altıncı ayak şampiyonasında birçok olumsuzluk yaşanmasına rağmen ikinci gün müsabakalarına Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu sporcuları damga vurdu. Son sekiz arasına 5 sporcumuzun girdiği şampiyonada Cemal Gingi şampiyon oldu. İlk gün ikinci olan dartçımız Erkan Canbolat’la final oynayan Gingi, maçı 5-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Erkan Canbolat’ın ikinci olduğu şampiyonada, Mustafa Behlül üçüncülüğü elde etti. Cem Tayyareci ve Tanser Tilki ilk sekiz arasına kalan dartçılarımız oldu.   Şampiyonanın ilk gününde iyi performans gösteremeyen ve ilk 16’da elenen Samiran Çoban, dün üçüncü oldu ve bronz madalya ile şampiyonayı tamamladı.

Kafilede sevinçle karşılandı
İlk sekiz arasına 5 ve son dörde üç sporcunun kaldığı şampiyonada sporcularımızın başarısı sevinç yarattı. Kafile başkanı Tansu Tilki, tüm sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Tansu Tilki, kürsüye çıkan dört sporcudan üçünün Kıbrıslı olmasının ve bayanlarda Samiran Çoban’ın bronz madalya kazanmasının önemine dikkat çekerek, ülke dartsının doğru yolda olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur