1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bocce’de mücadele başladı
Bocce’de mücadele başladı

Bocce’de mücadele başladı

14’üncü Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları devam ediyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nda dün Uluslararası Bocce Turnuvası başladı. Atatürk Stadı içerisinde yer alan Bocce Sahası’ndaki müsabakalarda Kuzey Kıbrıs’ın yanı sıra Macaristan, Polonya, Slovakya ve Türkiye yer alıyor. Turnuvada ilk gün müsabakaları dün tamamlanırken, bugün saat 15.00’te başlayacak ikinci gün müsabakalarının ardından saat 19.30’da yapılacak ödül töreni ile turnuva sona erecek.

Güreş bugün başlayacak
“Dr.Fazıl Küçük Oyunları Yıldızlar Güreş Şampiyonası” bugün yapılıyor. Bulgaristan, Kosova, Türkiye ve KKTC’nin mücadele edeceği müsabakalar saat 10.00’da Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda başlayacak. Yıldız güreşçilerin “serbest” mücadele edeceği müsabakaların tartıları dün yapıldı.

Kavaz “Derece bekliyoruz”
Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’ın yaptığı açıklamada sporcularımızın çok iyi hazırlandığını ve derece beklediklerini vurguladı.
Kavaz, amaçlarının Dr. Fazıl Küçük’ün tanınması ve gençlere anımsatmak olduğunu ifade ederek, sporcularımızın bu tür uluslararası müsabakalarda kazanacakları tecrübenin de önemine dikkat çekti

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur