1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bocce’de Macaristan’da başarı
Bocce’de Macaristan’da başarı

Bocce’de Macaristan’da başarı

Uluslararası Erkekler Bocce Turnuvasına katılan Bocce Milli Takımı 24 takım arasından 5. geldi.

A+A-

 

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 20-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan Uluslararası Erkekler Bocce Turnuvasına katılan Bocce Milli Takımı 24 takım arasından 5. geldi. Turnuvaya ülke milli takımı yanında Macaristan, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti takımları da katılırken, Avşın Kanatlı ve Hakan Topal’dan oluşan takımımız grup maçlarında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak ilk 12’ye kaldı. Daha sonra İsviçre sistemine göre oynanan karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan takımımız turnuvayı 5. bitirdi. Turnuvada ayrıca Milli hakemlerimizden Sevgül Kanatlı da hakemlik yaparak başarılı maçlar yönetti.

Senin temaslarda bulundu
Kafile başkanı olarak Macaristan’da yer alan Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin önemli temaslarda bulundu.
İlk olarak Avrupa Bocce Federasyonu Başkanı Bruno Casarini’yi Ekim ayında ülkemizde yapılacak olan Dr. Küçük Oyunları’na davet eden Senin olumlu cevap aldı. Daha sonra Bocce Geliştirme Projesi Başkanı Claudio Bizzari ile temasa geçen Senin, Bocce sporunu ilkokullara yaymak için “Junior Project”in yaratıcısı Bizzari’yi de Ekim ayında adamıza davet etti. Bu davetlere olumlu cevap alacaklarını tahmin ettiklerini belirten Senin, Bocce sporunu artık her yaşta ve her ilçede oynanması için girişimlere başladıklarını belirtti.

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur