1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bizzey ile Tanışın ve Hit Şarkısını Dinleyin: ‘DRUP’
Bizzey ile Tanışın ve Hit Şarkısını Dinleyin: ‘DRUP’

Bizzey ile Tanışın ve Hit Şarkısını Dinleyin: ‘DRUP’

“Bizzey, karakteristik müziği hip hop, R&B, baile funk ve dans müziği elementlerini bir araya getiriyor… Yung Felix, Frenna, Josylvio ve LouiVos gibi Hollandalı rap yıldızları ile yaptığı şarkılar onu daha da yukarı taşıdı.”

A+A-

Ersin Kaşif

Bu hafta,  çok uzaklardan Avrupa’nın kuzeyinde çok güzel bir ülke olan Hollanda’dan bir ünlüyle birlikteyiz. Leo Roelandschap yani sahne ismiyle Bizzey, son yılların en çok konuşulan isimlerinden.        Hollanda doğumlu Bizzey, 2017 yılında Yellow Claw grubuyla fırtınalar estirmişti. Şimdi ise solo çalışmalarına öncelik veren Bizzey, altın ve platin plak dolu bir yılı geride bıraktı. Yung Felix, Frenna, Josylvio ve LouiVos gibi Hollandalı rap yıldızları ile yaptığı şarkılar onu daha da yukarı taşıdı.

Bizzey’in 2019 çıkışlı ‘DRUP’ şarkısını dinlemediyseniz dinlemenizi öneriyoruz. ‘DRUP’ için hazırlanan eğlenceli müzik videosunu izlemek istiyorsanız  https://bit.ly/2tEDxhl     işte adres.     Bizzey’in karakteristik müziği hip hop, R&B, baile funk ve dans müziği elementlerini bir araya getiriyor.  Hollanda’dan çıkan yeni nesil yıldızların en dikkat çekenlerinden olan Bizzey’i takip edin!  2010 yılında  Bizzey (Leo Roelandschap), Jim Aasgier (Jjim Taihuttu) ve Nizzle (Nils Rondhuis) tarafından  sanat hayatına atılan grup, Hollandalı hip hop müzik grubu olarak müzik dünyasına katılmıştı.  Müzikal kariyerleri  ise 2012 yılında yayınladıkları "Allermooiste feestje" isimli single çalışmalarıyla başladı. İlk albümleri olan "Amsterdam Trap Music" 2013 yılında piyasaya çıktı. DirtyDutch, Sneakerz, Latin Village ve Solar festivallerinde performans sergiledi. İlk Albümleri, “Amsterdam Trap Music” İlk Singleları ise “Allermooiste feestje” dir.

Hollanda’dan çıkan yeni nesil yıldızların en dikkat çekenlerinden olan Bizzey’i takip edin!

Bu haber toplam 2492 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 413 Sayısı ISSN 2672-7560

Adres Kıbrıs 413 Sayısı ISSN 2672-7560