1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bizimkilerin rakibi F.Bahçe
Bizimkilerin rakibi F.Bahçe

Bizimkilerin rakibi F.Bahçe

Gebzespor’a transfer olan Kıbrıslı Türk futbolcular Musa Şanlıer ve Kasım Tağman yarın yeni takımları ile Fenerbahçe karşısına çıkacak.

A+A-

 

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Gebzespor’a transfer olan Kıbrıslı Türk futbolcular Musa Şanlıer ve Kasım Tağman yarın yeni takımları ile Fenerbahçe karşısına çıkacak. Gebzespor sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yarın Fenerbahçe ile hazırlık karşılaşması oynanacağını duyurdu.
Gebzespor ile anlaşmaya vardıktan sonra 20 Temmuz’daki sezon açılışı için Kocaeli’ye giden Musa Şanler ve Kasım Tağman, yeni takımlarına dahil olmuşlardı. Menekşe beyazlı ekip ilk hazırlık maçını Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile oynayacak. Yarın Gebze Aleattin Kurt Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmada Şanler ve Tağman’ın da forma giymesi bekleniyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda dün akşam Ukrayna’nın Shakhtar Dontesk takımı ile karşılaşan Fenerbahçe’de Gezbespor ile oynanacak karşılaşmada kadroda yer almayan ve altyapıdan futbolcuların forma giymesi bekleniyor.
Gebzespor daha sonra 3 Ağustos’ta yine aynı statta Orhangazispor ile karşı karşıya gelecek ve 6 Ağustos’ta Bolu’da 14 günlük bir kamp gerçekleştirecek.

BAL’da 156 takım yer alacak
BAL 2015-2016 sezonunda 156 takım mücadele edecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, BAL'da bu sezon oynama hakkı bulunan 163 takımın 156'sının başvurusu kabul edildi. Başvurusu kabul edilen 156 takımın, 83'ü geçen sezon ligde yer alan ekiplerden oluşurken, 67 takım ise ilk kez BAL'da oynamanın heyecanını yaşayacak. 6 takım ise geçen sezon Spor Toto 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor. 2015-2016 sezonu BAL statüsü, grupların belirlenmesi, müsabaka başlama tarihleri ve saha denetimlerinin tamamlanmasından ardından açıklanacak.

Bu haber toplam 2244 defa okunmuştur