Bizimkiler Çeşme’de kürsüde

Bizimkiler Çeşme’de kürsüde

Türkiye Voleybol Federasyonu, Pro Beach Tour çerçevesinde düzenlenen Çeşme Sole & Mare etabında ülkemiz voleybolcuları da yer alarak etabı kürsüde bitirmeyi başardı

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu, Pro Beach Tour çerçevesinde düzenlenen Çeşme Sole & Mare etabında ülkemiz voleybolcuları da yer alarak etabı kürsüde bitirmeyi başardı. Ali Osman Nurettin’in partneri ile şampiyon olduğu etapta, Kemal Şah partneri ile üçüncü oldu. Kadınlarda Buğra Eryıldız ise partneri ile ikinci olma başarısı gösterdi.

 

Buğra’dan ikincilik

Kadın voleybolcularımızdan Burğa Eryıldız, partneri Oksana Rusnachenko ile mücadele ettiği etabın yarı finalinde Darya Özbek - Hatice Can Tonbul ikilisini 2-0 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Zina Liubymova - Iuliia Karimova ikilisi ile karşılaşan Eryıldız - Rusnachenko ikilisi, ilk seti kazanmalarına rağmen ardından oynanan iki sette üstünlüğü rakiplerine kaptırınca 2-1’lık skorla mağlup olarak ikinci oldular.

 

Ali Osman şampiyon, Kemal Şah üçüncü

Erkeklerde ise ülkemizden iki Kıbrıslı Türk voleybolcu kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Hasan Hüseyin Mermer ile mücadele eden Kıbrıslı Türk Ali Osman Nurettin, yarı finalde Nuri Şahin ile partner olan Kıbrıslı Türk Kemal Şah ile karşılaştı. Mücadelede gülen taraf 2-0’lık skorla Ali Osman Nurettin oldu. Üçüncülük maçına çıkan Şah – Şahin ikilisi Zlatan Yordanov - Nikolai Kolev ikilisini 2-0 yenerek etabı üçüncü tamamladı. Ali Osman Nurettin ise partneri ile birlikte finalde Hakan Göğtepe - Volkan Göğtepe ikilisini 2-0 yenerek şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.