1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bizim için gurur verici”
“Bizim için gurur verici”

“Bizim için gurur verici”

Zafer Kupası’nda üçüncülük elde eden Ali Osman Nurettin ve Kemal Derebey, elde ettikleri başarıdan memnun

A+A-

Süleyman REBGE

KKTC Voleybol Federasyonu ve Türkiye Voleybol Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Zafer Kupası Plaj Voleybolu turnuvasında 3’üncü olan sporcularımız Ali Osman Nurettin ve Kemal Derebey yakaladıkları bu başarının kendileri için gurur verici ve anlamlı olduğunu söyledi.

Nurettin: “Üçüncülükten çok daha önemli bir başarı”
Elde ettiğimiz bu başarı bizim için gerçekten üçüncülükten çok daha fazla önem ve anlam arz eden bir başarıydı” diyen Ali Osman Nurettin “O kürsüde olmayı gerçekten çok fazla istedik Allah’ın izniyle bunu başardık” dedi. Nurettin şunları kaydetti: “Üçüncülük maçında rakibimiz çok saygı duyduğumuz bir takımdı. Son Akdeniz Oyunları şampiyonu Selçuk Şekerci ve Larnaka’da düzenlenen şampiyonaya Türkiye adına katılan partneri ile olması maçın önemini daha da arttırdı. Bu maçtan galip olarak ayrıldığımız için gerçekten çok mutluyuz ve az imkanlarla bu kadar önemli sporcuların katıldığı turnuvada üçüncü olmak bizim adımıza çok önemli bir başarı”

“İmkan tanındığı takdirde önemli başarılar yakalanabilir”
İmkanlarımız turnuvaya katılan diğer sporcuların yanında yok denecek kadar az” diyen Nurettin “Ülkemizde Plaj Voleybolu potansiyeli çok yüksek, imkanlar da var ama ne yazık ki kullanılamıyor. Bizim gibi bu tarz turnuvalarda başarı yakalama potansiyeli olan birlikte antrenman yapığımız çok yakın arkadaşlarımızın da bu başarıda payları büyük ve umarım bazı şeyler daha çok ciddiye alınır bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Derebey: “Kürsüye çıkmak gerçekten gurur verici”
Ali Osman Nurettin ile elde ettikleri başarı için “Gurur verici” nitelemesini yapan Kemal Derebey “Partnerimle birlikte katıldığımız bu seneki ilk TVF Beach Tour’da kürsüde yer almak daha gurur verici. Katılma imkanımızın az olduğu dönemlerde düşündüğümüzde hayal gibi geliyordu. Bize bu imkanın verilmesiyle birlikte elde etdiğimiz başarı bizi cok gururlandırdı ve sevindirdi” dedi.

“Hiçbir şeyin imkansız olmadığını gördük”
Bu başarı bizim için çok önemli unutulmaz bir anı olmasıyla birlikte turnuva boyunca karşılaştığımız rakiplerimizin Türkiye Plaj Voleybol Milli sporcuları olması bizim turnuvaya hazırlanma süresinde motivasyonumuzu artmasını sağladı” diye konuşan Derebey “Üçüncülük maçında rakibimizin takım oyuncularından saygı duyduğumuz Selçuk Şekerci ve partneri son balkan U22 sampiyonu olması bize maçin zor geçeceğinin habercisiydi fakat partnerimle benim için bu turnuvada kürsüye çıkmak çok önemliydi ve maça en iyi şekilde hazırlanıp motive olduk” dedi. Bunun kendilerine hiçbirşeyin imkansız olmadığını gösterdiğini söyleyen Derebey “Başarı beraberinde geldi. Hedeflerimizi her zaman bir adim ileriye taşımak ayrı bir motivasyon oldu” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2195 defa okunmuştur