1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bizi eleştirenler sahip çıkmalıdırlar”
“Bizi eleştirenler sahip çıkmalıdırlar”

“Bizi eleştirenler sahip çıkmalıdırlar”

Gönyeli Başkanı Mustafa Palaz ve yönetim kurulu basın toplantısı düzenleyerek sıkıntılarını anlattı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekibi Gönyeli Türk Spor Kulübü Başkanı Mustafa Palaz ve yönetim kurulu dün akşam üzeri kulüp lokalinde düzenlediği basın toplantısı ile içerisinde bulunduğu sıkıntıları anlattı. Kulüp başkanı Mustafa Palaz devlet yetkililerinin ve Gönyeli Belediyesi’nin kendilerine sahip çıkmadığını, kulübün kapanma noktasına geldiğini, eleştirenlerin kulübe sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Palaz “Gönyeli adına geri dönen çekler var”
Kulüp lokalinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan başkan Mustafa Palaz, yeni bir yönetim oluşturduklarını aktardı. Tüzük gereği bir yönetimin görevi bir sonraki yönetime borçsuz devretmesi gerektiğini hatırlatan Palaz, var olan 100 bin TL borcu ödeyeceğini taahüt ederek yönetimi devraldığını söyledi. Piyasada Gönyeli adına 30 bin 500 TL miktarında geri dönen çeklerin olduğunu, bunun 27 bin 500 TL’sini alacakları devlet katkısından çözdüklerini ancak 3 bin TL’lik bir çekin bulunamadığı için mahkemelik olunduğunu aktardı.

“282 bin TL ihtiyaç var”
125 bin 500 TL’lik borcun 37 bin 500 TL’sinin ödendiğini, kalan 87 bin 500 TL’nin boyunlarının borcu olduğunu belirten Başkan Mustafa Palaz, sporculara 35 bin TL miktarında borçlarının olduğunu dile getirdi. Transfer politikası ve projelerin de hayata geçebilmesi adına yaptıkları çalışmayla 282 bin TL’lik bir rakama ihtiyaçları olduğunu söyleyen Palaz, hiçbir devlet yetkilisinin ve Gönyeli Belediyesi’nin kendilerine 1 TL katkı koymadığını belirtti.

“Belediye 1 TL katkı yapmadı”
Gönyeli Belediyesi’nin yerleşim birimine bugüne kadar yaptıklarının övünç kaynağı olduğunu ancak kendilerine bu sezon Belediye Başkanı Ahmet Benli’nin 1 TL katkı yapmadığını aktaran Palaz, önceki dönemlerde paranın düzgün kullanılmadığı gerekçesi ile Benli’nin katkı yapmadığını söyledi. Palaz bugün Gönyeli’nin kapanma noktasına geldiğini, kendilerini eleştirenlerin kulübe sahip çıkması gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz sezon takımın Süper Lig’e yükselirken bütçesinin yüzde 60-65’ini Gönyeli Belediyesi’nin karşıladığını söyleyen Palaz, “Bugün efsane Gönyeli’ye sahip çıkmayacaklarsa neden Süper Lig’e çıkardılar” açıklamasını yaptı.

“Gönyeli halkı ve iş adamlarına sesleniyoruz”
Yaptıkları çalışma ile 282 bin TL’nin ligde kalma ve projeleri hayata geçirme adına yetecek bir miktar olduğunu söyleyen Palaz, bu noktada sadece Belediye değil Gönyeli halkı ve iş adamlarına da seslendiklerini söyledi. Palaz sözlerinin sonunda olumlu veya olumsuz bir gelişme olması halinde kendilerinin 2016 Temmuz ayına kadar görevde kalacaklarını, takımın küme düşecekse şerefli bir şekilde de düşeceğini belirtti.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur