1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bize yanlış yaptılar”
“Bize yanlış yaptılar”

“Bize yanlış yaptılar”

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Cizrespor’da forma giyen fakat devre arasında K-Pet Süper Lig ekibi Bostancı Bağcıl’a transfer olan Moussa Traore ile ilgili Cizrespor ve Bostancı Bağcıl cephesi YENİDÜZEN Spor Servisi’ne çok özel açıklamala

A+A-

Eren ŞİŞİK

 

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Cizrespor’da forma giyen fakat devre arasında K-Pet Süper Lig ekibi Bostancı Bağcıl’a transfer olan Moussa Traore ile ilgili Cizrespor ve Bostancı Bağcıl cephesi YENİDÜZEN Spor Servisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu.
Cizrespor Kulübü 2. Başkanı Maruf Sefinç, Bağcıl Başkanı Hasan Besim’in kendilerine yanlış yaptığını ve yalan konuştuğunu ifade etti. Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ise Moussa Traore’nin Kıbrıs’ta mutlu olduğunu ve Bağcıl forması giymeye devam edeceğini söyledi.

Maruf Sefinç: “Hasan Besim’in yalan konuşması hoşumuza gitmedi”
Cizrespor 2. Başkanı Maruf Sefinç söz konusu transferle ilgili olarak, Bostancı Bağcıl Başkanı Hasan Besim’in kendilerine verdikleri sözü tutmadığını belirterek, “Biz ilkten samimiyetine inanmıştık. Ancak böyle yalan dolan konuşması hiç hoşumuza gitmedi” dedi. Sefinç, ne olursa olsun Moussa Traore’yi Cizrespor’a geri döndüreceklerini ifade ederek, “Moussa buraya gelecek. Başka şansı yok. Oturma izniyle ilgili problem vardı. O da halledildi, artık Kıbrıs’ta kalması için bir sebep yok” diye konuştu.

“Moussa ne pahasına olursa olsun 1 hafta içinde Cizre’ye dönecek”
Hasan Besim’in tavrından hiç hoşnut olmadıklarını dile getiren Maruf Sefinç, “Besim, Moussa’yı gelmek istemesi halinde göndereceğini söyledi. Ondan sonra bir baktık adamı ertesi gün maça çıkarttı. Bu nasıl bir zihniyettir” dedi. Maruf Sevinç, Moussa Traore’nin ne pahasına olursa olsun 1 hafta içinde Cizre’ye geri geleceğini kaydederken, “Hasan Besim’i arıyoruz telefonlarımıza çıkmıyor. Biz Moussa ile konuştuk. İşlemlerinin tamamlanması halinde geri döneceğini bize söyledi” diye konuştu.

“Bize yapılan yanlışı kimsenin yanına bırakmayız”
Moussa’nın Cizre’ye gelmek istememesi halinde kendisinin Kıbrıs’a gelerek oyuncuyu geri götüreceğini ifade eden Sefinç, “Biz bize yapılan yanlışı kimsenin yanına bırakmayız. Bizi kimse yarı yolda bırakıp çekip gidemez” dedi. Cizrespor’un şu anda şampiyonluğa oynadığını ve Moussa Traore’ye ihtiyacı olduğunu belirten Sefinç, mevcut şartlarda oyuncunun Kıbrıs’ta kalmasının imkânsız olduğunu ifade etti.

Hasan Besim: “Moussa konusunda hiçbir sıkıntı yok”
Söz konusu durumla ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ise Moussa Traore konusunda bir sıkıntı olmadığını ve oyuncunun ikinci devrede Bağcıl formasını giyeceğini söyledi. Cizrespor Başkanı’nın Moussa’yı geri döndürme konusunda ısrarcı olduğunu ifade eden Besim, “Ancak Moussa Traore başkana da geri gelmeyeceğini söyledi. Başkan da bunun üzerine bizden bir miktar para istedi. Biz de tamam dedik” diye konuştu.

“Moussa Traore burada mutlu”
Miktarın ve paranın ne zaman verileceğinin halen görüşüldüğünü belirten Besim, “Moussa zaten her halükarda burada kalacak. 15 Şubat’tan itibaren Türkiye’de “yasaklı” durumuna düşüyor” dedi. Cizrespor Başkanı ile en son geçtiğimiz gün görüştüğünü söyleyen Hasan Besim, “Moussa da burada mutlu. Biz kimseyi mağdur etmek istemeyiz. Biz de mağdur olmak istemeyiz. Kimseyle de bir problemimiz yok” diye konuştu.

Bu haber toplam 3053 defa okunmuştur