1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Biz temizledik, belediye ve halk korusun”
“Biz temizledik, belediye ve halk korusun”

“Biz temizledik, belediye ve halk korusun”

“Her Daim Dostlar” Kocareis-Venüs arasındaki sahili temizledi

A+A-

Mağusa’da “Her Daim Dostlar” adıyla bir araya gelen grubun başlattığı temizlik çalışmaları çerçevesinde dün Kocareis ile Venüs Otel arasında kalan sahil bölgesi temizlendi.

Dört haftadır her cumartesi sabah erken saatlerde temizlik çalışmaları yapan Her Daim Dostlar, emeklerinin boşa gitmemesi için ilgili belediyeden ve vatandaşlardan duyarlılık bekliyor.

Belediyenin uyarıcı yazılar bulunan tabelalar ve çöplerin toplanabilmesi için çöp konteynerleri koymasını isteyen Her Daim Dostlar grubu üyeleri, çabalarının süreceğini vurguladı.

Haftaya Hendek temizlenecek

Önümüzdeki hafta MASDER ile birlikte Mağusa’daki Hendek bölgesinde temizlik yapacaklarını açıklayan Her Daim Dostlar üyesi Yusuf Yüksel Şentuğ, “Duyarlı vatandaşlarımızı cinsiyet ayrımı yapmadan bekleriz. Bu hafta aramıza değerli milletvekilimiz Dursun Oğuz’un, MAS-DER Başkanı Kutlu Eyüpoğlu’nun, değerli öğretmenimiz Arseven Sermet’in, değerli iş adamımız Ahmet Özkaraman’ın ve Çevre Dairesi’nden İlter Tekbıyık’ın da bizimle birlikte aynı heyecanı yaşamasıydı. Katılan tüm arkadaşlarımıza ve bizi 3 haftadır yalnız bırakmayan değerli Milletvekili Dr. Erdal Özçenk'e teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 1959 defa okunmuştur