1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bisikletli gruba araç çarptı!
 Bisikletli gruba araç çarptı!

Bisikletli gruba araç çarptı!

Korkutan Kaza..

A+A-

Demirhan’da dün sabah saatlerinde bir salon aracın, bisikletli gruba çarpmasıyla meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi.

Değirmenlik Polis Karakolu’ndan alınan bilgiye göre, Mağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru bisikletle seyahat eden 10-15 kişilik gruba, yine aynı istikamette JF 899 plakalı salon aracıyla seyreden Turgut Sonat’ın çarpmasıyla meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

3 bisikletçinin hafif yaralandığı kazada, bisikletlerde hasar meydana geldi.

Kazada yaralanan bisikletliler Ali Çelebi, Ziya Özişler ve Mehmet Tuncer Kanlı’nın, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbanoğlu Devlet Hastanesi, Acil Servisi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu oldukları da öğrenildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

‘Uyuyordu’ iddiası…

Bisikletçiler sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarından yaptıkları açıklamalarda, salon araç sürücüsünün ‘uyuyakaldığı’ ve üç bisikletliye arkadan çarptığını iddia etti.

“Gördüğüm şey havada bisiklet ve bisikletçilerin uçtuğuydu…”
Bisikletli grup arasındaki iki isim sosyal medya hesaplarından olayı şöyle anlattı:

Serkan Yürür

“Bugün sabahtan her pazar olduğu gibi bisiklet antrenmanına çıktık. 7 kişi başladığımız parkurda, dönüş yolunda 20 kişilik bir bisiklet gurubu ile karşılaştık. Zihni Üney Abimin bisiklet gurubuydu, selamlaştık geçtik. 20 sn sonra arkamı dönüp baktım ve canlı olarak gördüğüm şey havada bisiklet ve bisikletçilerin uçtuğuydu. Yanımızdan geçen bir araç 20 kişilik bisiklet gurubunu görmeyip arkadan aralarına girdi ve bisikletçileri labutlar gibi sağa sola savurdu. Sevindirici olay biri ölmedi, fakat 5 bisikletçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Muhtemelen Facebook’ta kim nerede diye telefona bakardı. Öndeki birçok insanı görmediğine göre yola bakıyor olamaz... Hepinize geçmiş olsun”.

Zihni Üney: 
“Araçta 3 kişiydiler. 2’sı uyuyordu. Şoför de uyudu, vurdu bize… Balıktan geliyorlardı”.

Bu haber toplam 1922 defa okunmuştur