1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bisiklet Yolu İstiyoruz” diyecekler
“Bisiklet Yolu İstiyoruz” diyecekler

“Bisiklet Yolu İstiyoruz” diyecekler

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu bisiklet kullanan insan ölümlerine dikkat çekmek ve gerekli önlemlerin alınmasına dikkat çekebilmek amacıyla anlamlı bir organizasyon düzenledi.

A+A-

Bugün yapılacak olan organizasyon “Bisiklet Yolu İstiyoruz” sloganı ile yapılacak. Organizasyon için saat 16.30’da Girne Nurettin Ersin Paşa Cami park yerinde buluşulacak. Gezi hızında yapılacak olan bisiklet sürüşü organizasyonu Girne – Çıkarma Plajı – Girne güzergahı kullanılacak. Polis eskortu eşliğinde yapılacak bu organizasyonun güzergahı geçtiğimiz günlerde bisiklet kullanırken hayatını kaybeden Rus asıllı vatandaşı da anmak için seçildi. Bisiklet organizasyonuna katılanlar Çıkarma Plajı’na vardıkları zaman, buraya sembolik olarak bir çelenk bırakacak ve bu vatandaşı anacaklar.
İsteyen herkesin katılabileceği bu organizasyonda amaç gerek şehir içi gerekse şehirlerarası yollara bisiklet sürüş yollarının yapılması gerekliliğine dikkat çekmek olduğu bildirildi. Bisiklet Federasyonuna bağlı kulüpler, Bisiklet Grupları ve Triatlon Federasyonunun destek verdiği ve katılım göstereceği bu organizasyona çok sayıda bisiklet severin iştirak etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1471 defa okunmuştur
Etiketler :